Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςH Λογιόλα ντε Παλάθιο στην Αθήνα για την Ολυμπιακή Αεροπορία

H Λογιόλα ντε Παλάθιο στην Αθήνα για την Ολυμπιακή Αεροπορία

Με στόχο να συζητηθεί το μέλλον της Ολυμπιακής Αεροπορίας θα επισκεφθεί στις 14 και 15 Νοεμβρίου την Αθήνα η αρμόδια για τις μεταφορές επίτροπος της Ε.Ε. Λογιόλα ντε Παλάθιο…

Με στόχο να συζητηθεί το μέλλον της Ολυμπιακής Αεροπορίας θα επισκεφθεί στις 14 και 15 Νοεμβρίου την Αθήνα η αρμόδια για τις μεταφορές επίτροπος<..> της Ε.Ε. Λογιόλα ντε Παλάθιο, η οποία θα λάβει μέρος στη σύνοδο των υπουργών Ενέργειας των βαλκανικών χωρών που διοργανώνεται από την κυβέρνηση για τη δημιουργία μιας μεγάλης ενιαίας βαλκανικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας.

Η κ. ντε Παλάθιο θα έχει ιδιαίτερες συναντήσεις και συνομιλίες με τους υπουργούς Μεταφορών, Ενέργειας και Εμπορικής Ναυτιλίας και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, συνεχίζονται μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα οι ελληνοκοινοτικές ανταλλαγές απόψεων σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων για το μέλλον της Ολυμπιακής. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναμένεται να αποφασίσει για το μέλλον της Ολυμπιακής στην τελευταία συνεδρίαση της φέτος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

21/06/2024
20/06/2024
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024