Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΓια το 5% της Ολυμπιακής Αεροπορίας δηλώνει ενδιαφέρον η Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.

Για το 5% της Ολυμπιακής Αεροπορίας δηλώνει ενδιαφέρον η Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.

Η εταιρία Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε έχει ήδη επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον της να συμμετάσχει με ποσοστό 5% ή μεγαλύτερο σε κοινοπραξία για την εξαγορά της Ολυμπιακής…

Η εταιρία Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε έχει ήδη επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον της να συμμετάσχει με ποσοστό 5% ή μεγαλύτερο σε κοινοπραξία για την εξαγορά<...> της Ολυμπιακής. Αρκετές εταιρίες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους στις τρεις τράπεζες που διαχειρίζονται την πώληση της Ολυμπιακής ενώ η ελληνική κυβέρνηση θα καλέσει σύντομα τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προσφορές όπως δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Χρίστος Βερελής, σε συνέντευξή του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Οι τράπεζες αναμένεται να ζητήσουν τις επόμενες ημέρες προσφορές με τους ειδικούς όρους και τις χρηματοοικονομικές εγγυήσεις, είπε ο κ. Βερελής.

“Υπάρχει ήδη ενδιαφέρον, το οποίο έχει επιδειχθεί και εγγράφως, από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών να συμμετάσχει με ένα μικρό ποσοστό στο νέο σχήμα. Ένα ποσοστό της τάξης του 5%, ίσως κάτι παραπάνω”, πρόσθεσε τέλος ο υπουργός.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024