Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚατατίθεται σήμερα η τροπολογία για τη Νέα Ολυμπιακή Αεροπορία

Κατατίθεται σήμερα η τροπολογία για τη Νέα Ολυμπιακή Αεροπορία

Με καθυστέρηση τριών και πλέον μηνών, κατατίθεται σήμερα στη Βουλή, η τροπολογία για τη δημιουργία της Νέας Ολυμπιακής Αεροπορίας

Με καθυστέρηση τριών και πλέον μηνών, κατατίθεται σήμερα στη Βουλή, η τροπολογία για τη δημιουργία<...> της Νέας Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα με την τροπολογία προβλέπεται η δημιουργία μιας εταιρίας που θα αφορά μόνο το πτητικό έργο, ενώ οι άλλες δραστηριότητες της παλιάς Ολυμπιακής, όπως η τεχνική βάση, το cargo και άλλα, θα οργανωθούν σαν αυτόνομες εταιρίες, στο πλαίσιο του κράτους, με στόχο την ιδιωτικοποίησή τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η ελληνική κυβέρνηση έχει πάρει το πράσινο φως από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη δημιουργία της Νέας Ολυμπιακής Αεροπορίας, η οποία, όπως έχουν αναφέρει κατά καιρούς παράγοντες του υπουργείου Μεταφορών, αλλά και της Ολυμπιακής, ιδρύεται με πλήρη διαφάνεια και με όρους αγοράς και νομιμότητας, αλλά και με σεβασμό στους νόμους του κράτους και στους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024