Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣε καθεστώς πτώχευσης μπαίνει η Japan Airlines
H εταιρεία θα συνεχίσει τις πτήσεις κατά τη διάρκεια της αναδιάρθρωσης

Σε καθεστώς πτώχευσης μπαίνει η Japan Airlines

Σε καθεστώς προστασίας από πτώχευση θα περάσει τελικά η Japan Airlines, για να προβεί σε αναδιάρθρωση για την αντιμετώπιση των υπέρογκων χρεών της, που αγγίζουν τα 16,5 δισ. δολ. Σύμφωνα […]

Σε καθεστώς προστασίας από πτώχευση θα περάσει τελικά η Japan Airlines, για να προβεί σε αναδιάρθρωση για την<...> αντιμετώπιση των υπέρογκων χρεών της, που αγγίζουν τα 16,5 δισ. δολ.

Σύμφωνα με το BBC, η κυβέρνηση της Ιαπωνίας δήλωσε ότι οι πτήσεις της JAL θα συνεχιστούν κανονικά καθ` όλη τη διάρκεια της αναδιάρθρωσης, η οποία θα υλοποιηθεί με την επίβλεψη του Κρατικού Φορέα Εξυγίανσης Επιχειρήσεων (ETIC).

Στην πορεία των αλλαγών που θα γίνουν, το ένα-τρίτο των υπαλλήλων της JAL, δηλαδή περισσότεροι από 15.000 εργαζόμενοι, θα χάσουν τη θέση τους. Παράλληλα, οι πιστώτριες τράπεζες θα προβούν σε παραγραφή χρεών και η εταιρεία θα λάβει τονωτική ένεση με κεφάλαια του δημοσίου.

Η ιαπωνική κυβέρνηση επανέλαβε ότι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της χώρας θα συνεχίσει να πετά κατά την περίοδο της αναδιάρθρωσής της. Παρά τη συνέχιση της λειτουργίας της εταιρείας, οι επενδυτές είναι πιθανό να χάσουν μεγάλο μέρος της επένδυσής τους στη JAL.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024