Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤροπολογία που οδηγεί σε πλήρη ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής

Τροπολογία που οδηγεί σε πλήρη ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής

Κατατέθηκε χθες, Τρίτη, στη Βουλή τροπολογία με την οποία καταργείται η υφιστάμενη διάταξη που επιτρέπει την απόκτηση μετοχών της Ολυμπιακής Αεροπορίας από πρόσωπα του ιδιωτικού τομέα, με τον περιορισμό το […]

Κατατέθηκε χθες, Τρίτη, στη Βουλή τροπολογία με την οποία καταργείται η υφιστάμενη διάταξη που επιτρέπει<...> την απόκτηση μετοχών της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> από πρόσωπα του ιδιωτικού τομέα, με τον περιορισμό το ποσοστό 51% να ανήκει πάντοτε στην κυριότητα του ελληνικού Δημοσίου.

Η ίδια ρύθμιση επεκτείνεται και στις θυγατρικές της ΟΑ, οι μετοχές των οποίων ανήκουν έμμεσα στο Δημόσιο. Σύμφωνα με την εισηγητική έκθεση, "η προτεινόμενη ρύθμιση κατέστη αναγκαία λόγω της απελευθέρωσης των αεροπορικών μεταφορών, των συνθηκών που επικρατούν στη διεθνή αγορά και της ανάγκης αναδιάρθρωσης του ομίλου εταιριών της Ολυμπιακής Αεροπορίας".

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024