Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΜια τετραήμερη γιορτή με νότες και ζωγραφική στο Αεροδρόμιο της Αθήνας

Μια τετραήμερη γιορτή με νότες και ζωγραφική στο Αεροδρόμιο της Αθήνας

Το “Μουσικοδρόμιο” συνεχίζεται στους χώρους του Διεθνούς Αεροδρομίου “Ελ. Βενιζέλος” με το “Play me, The Piano Project”, μια τετραήμερη γιορτή γεμάτη ζωγραφική και νότες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής. […]

Το “Μουσικοδρόμιο” συνεχίζεται στους χώρους του Διεθνούς Αεροδρομίου “Ελ. Βενιζέλος” με το “Play me, The Piano Project”, μια τετραήμερη γιορτή γεμάτη ζωγραφική και νότες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής. Καλλιτέχνες και μουσικά σύνολα θα παρουσιάσουν από την Πέμπτη έως το Σάββατο, ένα ευρύ ρεπερτόριο κλασικών συνθέσεων, σύγχρονων ενορχηστρώσεων καθώς και γνωστών τζαζ μελωδιών, από την ελληνική και την παγκόσμια μουσική σκηνή. Σε τρία πιάνα θα μπορούν να καθίσουν και να αυτοσχεδιάσουν και οι επιβάτες και οι επισκέπτες του αεροδρομίου, δίνοντας το δικό τους μουσικό τόνο. Μετά το 4ήμερο “Play me, The Piano Project” στο αεροδρόμιο, τα 3 πιάνα θα προσφερθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα (Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και φίλων ΑμεΑ “Tο Εργαστήρι”, Το Χαμόγελο του Παιδιού, Παιδικά χωριά SOS Ελλάδος), δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να  γνωρίσουν και να απολαύσουν τον κόσμο της μουσικής. Το “Μουσικοδρόμιο” αποτελεί μέρος του προγράμματος “Fly me to the Moon”, μιας συνεργασίας του ΔΑΑ και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture, από το Μάιο του 2013 έως τον Απρίλιο του 2014.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024