Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟ ΣΑΑΕ υπέρ των απόψεων του ΣΕΤΕ στο θέμα της αύξησης του ΦΠΑ στον τουρισμό

Ο ΣΑΑΕ υπέρ των απόψεων του ΣΕΤΕ στο θέμα της αύξησης του ΦΠΑ στον τουρισμό

Ο Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιρειών – (ΣΑΑΕ) τάσσεται ανεπιφύλακτα υπέρ των απόψεων του ΣΕΤΕ, σχετικά με την απερίσκεπτη και φημολογούμενη αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση και τις διανυκτερεύσεις των ξενοδοχείων. […]

Ο Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιρειών – (ΣΑΑΕ) τάσσεται ανεπιφύλακτα υπέρ των απόψεων του ΣΕΤΕ, σχετικά με την απερίσκεπτη και φημολογούμενη αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση και τις διανυκτερεύσεις των ξενοδοχείων. “Θεωρούμε ότι μία τέτοια εξέλιξη θα είναι πισωγύρισμα στις προσπάθειες που γίνονται από όλους τους επαγγελματίες του Τουρισμού και πιστεύουμε ότι θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την ελληνική οικονομία στο σύνολο της. Καλούμε πρώτιστα την υπουργό Τουρισμού, αλλά και τα υπόλοιπα εμπλεκόμενα υπουργεία να λάβουν άμεσα και ξεκάθαρα θέση, με ότι αυτή τους η θέση συνεπάγεται. Αυτές τις κρίσιμες ώρες όλοι κρίνονται”, αναφέρει ο Σύνδεσμος.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024