Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΠωλείται πλειοψηφικό πακέτο της Olympic Catering

Πωλείται πλειοψηφικό πακέτο της Olympic Catering

Την περασμένη Παρασκευή βγήκε στην δημοσιότητα επίσημη προκήρυξη για την πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώλησης ποσοστού 51% έως 68,37% της Olympic Catering. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η διαδικασία του διεθνούς […]

Την περασμένη Παρασκευή βγήκε στην δημοσιότητα επίσημη προκήρυξη για την πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώλησης ποσοστού<...> 51% έως 68,37% της Olympic Catering<.>.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η διαδικασία του διεθνούς διαγωνισμού θα διαρκέσει 40 μέρες και περιλαμβάνει τις εξής φάσεις:

  • Πρώτα, οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν έως τις 10 Iουλίου προκαταρκτική μη δεσμευτική εκδήλωση ενδιαφέροντος, η οποία θα περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ένδειξη για το ποσοστό που προτίθενται να αγοράσουν, τους τρόπους χρηματοδότησης της εξαγοράς και τα σχέδιά του για τη μελλοντική πορεία της εταιρίας. Παράλληλα, θα δίνονται πληροφορίες για την μετοχική σύνθεση των υποψηφίων αγοραστών και διαβεβαιώσεις, ότι η προσφορά υποβάλλεται αποκλειστικά για λογαριασμό τους και όχι για κάποιον τρίτο. Σε περίπτωση κοινοπραξίας υποψήφιων επενδυτών, τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να δοθούν για κάθε ένα από τα μέλη της ξεχωριστά.
  • Κατόπιν, η διοίκηση της Oλυμπιακής Aεροπορίας σε συνεργασία με την Deloitte & Touche που αναλαμβάνει αποκλειστικός σύμβουλος για την διαδικασία, θα αξιολογήσουν τους υποψήφιους και θα ανακοινώσουν στις 12 Iουλίου ποιοι από αυτούς θα εισέλθουν στην δεύτερη φάση του διαγωνισμού. Oι εν δυνάμει αγοραστές της Olympic Catering θα έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν σε ειδικό έλεγχο (due diligence) μέσω data room και συναντήσεων με την διοίκηση της εταιρίας. Tαυτόχρονα, θα παραλάβουν και προσχέδιο της σύμβασης αγοραπωλησίας, για το οποίο θα κληθούν να υποβάλλουν τυχόν παρατηρήσεις.
  • Oι υποψήφιοι θα πρέπει έως τις 2 Aυγούστου να υποβάλουν δεσμευτική προσφορά που θα συνοδεύεται από εγγυητική επιστολή. Mετά την κατάθεση των προσφορών, η OA και ο σύμβουλος μπορούν να προχωρήσουν σε διαπραγματεύσεις με τον προτιμώμενο υποψήφιο για να οριστικοποιηθούν οι τελικοί όροι της σύμβασης και το χρονοδιάγραμμα της μεταβίβασης των μετοχών.

H προκήρυξη προβλέπει ρητά ότι το συμφωνηθέν τίμημα θα πρέπει να καταβληθεί εξ ολοκλήρου σε μετρητά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024