Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΑνανεωμένο μενού στο Galaxy bar & restaurant
Galaxy bar & restaurant: η Αθήνα στο πιάτο

Ανανεωμένο μενού στο Galaxy bar & restaurant

Το Galaxy Bar & Restaurant, στον 13ο όροφο του Hilton Αθηνών, διαθέτει την καλύτερη θέα στην πόλη: από το Λυκαβηττό και την Ακρόπολη, μέχρι τον Υμηττό και τη θάλασσα του […]

Το Galaxy Bar & Restaurant, στον 13ο όροφο του Hilton Αθηνών, διαθέτει την καλύτερη θέα στην πόλη: από το Λυκαβηττό και την Ακρόπολη, μέχρι τον<...> Υμηττό και τη θάλασσα του Πειραιά. Οι καλοκαιρινές βραδιές στο Galaxy αρχίζουν με ανανεωμένο μενού, που έχει επιμεληθεί ο Executive Chef, Γιάννης Μανίκης. Η φιλοσοφία του: επιστροφή στην απλότητα με αγαπημένες μεσογειακές γεύσεις και έμφαση στην ποιότητα των υλικών. Η επιλογή του ψησίματος σε ζεστές πέτρες από λάβα παραμένει, καθώς και οι ποικιλίες sushi, για ορεκτικό ή κυρίως πιάτο. Το κρέας στη σχάρα έχει την τιμητική του: μοσχαρίσιο φιλέτο και rib-eye Νεμπράσκα, T-bone Creekstone και αρνίσια παϊδάκια Πυρηναίων. Ο τόνος σε κρούστα πιπεριού είναι το ιδανικό πιάτο για την έναρξη της βραδιάς, ενώ το ριζότο με αστακό είναι all-time classic.

Το Galaxy ανοίγει τις πόρτες του στις 18:00 για καφέ ή ποτό, ενώ το εστιατόριο δέχεται τις πρώτες παρέες στις 19:30. Η DJ EL P παίζει κάθε Παρασκευή, συνδυάζοντας μοναδικά soul, funk, house, dance, jazz και electro ήχους, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες αναλαμβάνουν οι DJ της ομάδας της.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024