Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΧρυσό μετάλλιο για το Grecotel Kalliston
Καλύτερο ξενοδοχείο 5 αστέρων της Κρήτης από τους Σκανδιναβούς πελάτες

Χρυσό μετάλλιο για το Grecotel Kalliston

Το ξενοδοχείο Grecotel Kalliston βραβεύτηκε με το βαρύτιμο Χρυσό Μετάλλιο ως το “καλύτερο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Κρήτη” στην ετήσια εκδήλωση “Blue Awards” που διοργανώνει η TUI Nordic. Το Grecotel […]

Το ξενοδοχείο Grecotel Kalliston βραβεύτηκε με το βαρύτιμο Χρυσό Μετάλλιο ως το “καλύτερο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Κρήτη”<...> στην ετήσια εκδήλωση “Blue Awards” που διοργανώνει η TUI Nordic. Το Grecotel Kalliston θα εμφανίζεται στο εξής στη λίστα ξενοδοχείων Blue Hotels της TUI Nordic με τα προτεινόμενα ξενοδοχεία της εταιρείας ανά τον κόσμο.

Τα Βραβεία Blue Awards απονέμονται με κριτήριο την ικανοποίηση των πελατών και επιβραβεύουν τα ξενοδοχεία που διακρίθηκαν για το ιδιαίτερο και παραδειγματικό τους service. Τα βραβεία αποτελούν επίσης μια αναγνώριση για το προσωπικό που έδειξε υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

Ο κ. Νίκος Λεντάρης, γενικός διευθυντής του Grecotel Kalliston, παρέλαβε το Χρυσό Μετάλλιο στη διάρκεια σχετικής τελετής στα Χανιά της Κρήτης, στις 22 Μαΐου 2010.

Μόνο 5 λεπτά από την πόλη των Χανίων, την πιο αγαπημένη πόλη της Κρήτης, το Kalliston προσφέρει το καλύτερο για όλες τις στιγμές. Σχεδόν τα πάντα σε αυτό το boutique resort συγκλίνουν στη μαγευτική του αμμουδιά και τον εκπληκτικό του ορίζοντα με θέα στο Κρητικό πέλαγος.
– Χτισμένο πάνω σε μαγευτική αμμουδιά, στην πιο αγαπημένη πόλη της Κρήτης
– Ιδιαίτερο σύγχρονο αρχιτεκτονικό design
– Μεγάλη κεντρική πισίνα σύγχρονου design, με γλυκό νερό, δεύτερη πισίνα προστά στη θάλασσα καθώς και μια εσωτερική
– Πολυτελή δωμάτια, μπάγκαλοους και VIP σουίτες
– Restaurant με βεράντα στο πέλαγος, a la carte dining δίπλα στην πισίνα & το ιδιαίτερο restaurant «Κελάρι» με την εκπληκτική κάβα του
– Παιδικό Club «Grecoland» με επαγγελματίες παιδαγωγούς
– Μοναδικό πολυτελές Elixir Spa για αναζωογόνηση
– Υπερσύγχρονο γυμναστήριο και ατέλειωτη επιλογή θαλασσίων sports
– Ημερήσιο και βραδινό πρόγραμμα ψυχαγωγίας
– Υψηλή ικανοποίηση πελατών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024