Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕξασφαλίστηκαν 11 πλωτά ξενοδοχεία για τη φιλοξενία της ολυμπιακής οικογένειας

Εξασφαλίστηκαν 11 πλωτά ξενοδοχεία για τη φιλοξενία της ολυμπιακής οικογένειας

Έντεκα κρουαζιερόπλοια, συνολικής χωρητικότητας 13.000 ατόμων έχουν ήδη εξασφαλιστεί προκειμένου να φιλοξενήσουν μέλη της ολυμπιακής οικογένειας, στο λιμάνι του Πειραιά όπως ανακοίνωσε η κα. Γιάννα Αγγελοπούλου προς τα μέλη της […]

Έντεκα κρουαζιερόπλοια, συνολικής χωρητικότητας 13.000 ατόμων έχουν ήδη εξασφαλιστεί προκειμένου να φιλοξενήσουν<...> μέλη της ολυμπιακής οικογένειας, στο λιμάνι του Πειραιά όπως ανακοίνωσε η κα. Γιάννα Αγγελοπούλου προς τα μέλη της Διυπουργικής Επιτροπής που συνεδρίασε εχθές υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

Όπως έγινε γνωστό από την Οργανωτική Επιτροπή, το πολυτελέστερο και πλέον τεχνολογικά προηγμένο πλωτό ξενοδοχείο στον κόσμο, το Queen Mary II (5 αστέρων), θα δεσπόζει με την παρουσία του στο κατάμεστο από κρουαζιερόπλοια λιμάνι του Πειραιά κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Το κρουαζιερόπλοιο είναι υψηλότερο από το Άγαλμα της Ελευθερίας, φθάνει στο ύψος ενός ουρανοξύστη 23 ορόφων. Είναι μακρύτερο από 3,5 γήπεδα ποδοσφαίρου και οι μηχανές του, με ιπποδύναμη 157.000 ίππων, έχουν τη δυνατότητα να ηλεκτροδοτήσουν πλήρως και για κάθε λειτουργία, μια πόλη με πληθυσμό 70.000 κατοίκους. Το βάρος του είναι 19 φορές το βάρος του Πύργου Άϊφελ.

Θα το πλαισιώσουν τα πολυτελή και νεότευκτα, υπό ελληνική σημαία κρουαζιερόπλοια Olympia Voyager (4 αστέρων) και Olympia Explorer (4 αστέρων), τo υπό κατασκευή Oosterdam (5 αστέρων), το club-ship AIDAVita (4 αστέρων), η ναυαρχίδα του ολλανδικού επιβατηγού στόλου Rotterdam (4 αστέρων), καθώς και το υπό ελληνική σημαία Olympia Countess (3 αστέρων).

Εκτός από τα κρουαζιερόπλοια που επελέγησαν με βάση τις διαδικασίες προκήρυξης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ‘Αθήνα 2004’, την εικόνα συμπληρώνουν:

  • Το Splendour Of The Seas (4 αστέρων), πλοίο που θα φιλοξενήσει αποστολές Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών.
  • Το Topaz (3 αστέρων), πλοίο που θα φιλοξενήσει αποστολές γαλλικών τηλεοπτικών μέσων.
  • Τα Seabourn Pride (5 αστέρων) και Silver Whisper (5 αστέρων), πλοία που θα φιλοξενήσουν αποστολές Διεθνών Χορηγών των Ολυμπιακών Αγώνων.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024