Τελευταία νέα

ΡΑΔΙΟ ΑΘΗΝΑΙ: Απορρόφηση από την Π. Kωτσόβολος

Στην πρόσφατη έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρίας ‘Ράδιο Αθήναι’ εγκρίθηκε από τους μετόχους της η απορρόφηση της εταιρίας από την Π. Κωτσόβολος. Αντίθετα, η προγραμματισμένη έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων […]

Στην πρόσφατη έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρίας ‘Ράδιο Αθήναι’ εγκρίθηκε από τους μετόχους της η απορρόφηση της εταιρίας από την<...> Π. Κωτσόβολος<.>.

Αντίθετα, η προγραμματισμένη έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Π. Κωτσόβολος αναβλήθηκε καθώς το δ.σ. της εταιρίας ανακάλεσε την πρόσκληση προκειμένου να συμπεριλάβει περισσότερα θέματα στην ατζέντα της νέας έκτακτης γενικής συνέλευσης, η ημερομηνία σύγκλησης της οποίας υπολογίζεται σε ένα δεκαπενθήμερο.

Σημειώνεται ότι οι διοικήσεις των δύο εταιριών (μέλη του ομίλου Φουρλή), βασιζόμενοι στην αποτίμηση του ανεξάρτητου ελεγκτικού οίκου KPMG, κατέληξαν σε σχέση ανταλλαγής, κατά την οποία οι μέτοχοι της απορροφούμενης Ράδιο Αθήναι θα δίνουν 1 κατεχόμενη παλαιά μετοχή και θα παίρνουν 0,621 νέες μετοχές της απορροφούσας Κωτσόβολος, ενώ οι μέτοχοι της Κωτσόβολος θα δίνουν 1 παλαιά κατεχόμενη μετοχή και θα παίρνουν 1 νέα μετοχή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024