Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕΟΤ: Έντονη προβολή της Ελλάδας στην Αμερικάνικη Ήπειρο

ΕΟΤ: Έντονη προβολή της Ελλάδας στην Αμερικάνικη Ήπειρο

Κατά τις συναντήσεις του με τους θεσμικούς και αρμόδιους παράγοντες του Καναδά, ο πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Γιάννης Πατέλλης, παρουσίασε και ανέδειξε τους τρόπους με τους οποίους η Ελλάδα, θα […]

Κατά τις συναντήσεις του με τους θεσμικούς και αρμόδιους παράγοντες του Καναδά, ο πρόεδρος του ΕΟΤ<.>, κ. Γιάννης Πατέλλης, παρουσίασε<...> και ανέδειξε τους τρόπους με τους οποίους η Ελλάδα, θα ‘εισβάλει’ διαφημιστικά και θα προβληθεί και πέραν του Ατλαντικού με τα μηνύματα ‘Greece beyond words και Athens: a new point of view.

Πριν την αναχώρηση του από τον Μοντρεάλ, ο κ. Πατέλλης ανακοίνωσε την έναρξη της υλοποίησης του προγράμματος συνδιαφήμισης του ΕΟΤ με την European Travel Commission και την Delta Airlines στο τηλεοπτικό κανάλι CBS, καθώς επίσης, ότι ο ΕΟΤ συμμετέχει με δικό του περίπτερο προβολής της Ελλάδας πρώτα στην εξειδικευμένη έκθεση ‘Meeting and Incentives IT and ME’ στο Σικάγο από τις 24-27 Σεπτεμβρίου και ακολούθως στο Salon International του Μοντρεάλ στις 24-27 Οκτωβρίου.

Ο διευθυντής του ΕΟΤ ΗΠΑ και Καναδά κ. Γ. Ταμπάκης, στο Τορόντο συνέχισε της παρουσιάσεις της ελληνικής προβολής με σκοπό να ενεργοποιήσει τους εκεί tour operators σε συμμετοχή στα προγράμματα co-op Advertising και Promotions.

Υπενθυμίζεται, ότι το προηγούμενο ταξίδι τους στις ΗΠΑ ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Τσοχατζόπουλος είχε θέσει το πρόγραμμα ανάδειξης της αγοράς αυτής, που πλέον υλοποιείται με τις συντονισμένες ενέργειες του ΕΟΤ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024