Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΝέο κατάστημα της JYSK στην Άρτα

Νέο κατάστημα της JYSK στην Άρτα

Σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουλίου ανοίγει το νέο κατάστημα JYSK στην Άρτα. Η JYSK διαθέτει πλέον 55 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr, ενώ το πλάνο επέκτασής […]

Σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουλίου ανοίγει το νέο κατάστημα JYSK στην Άρτα. Η JYSK διαθέτει πλέον 55 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr, ενώ το πλάνο επέκτασής της προβλέπει αρκετά ακόμα νέα καταστήματα στη χώρα μας.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015. Στα χρόνια που ακολούθησαν η εταιρεία προχώρησε σε εντατική ανάπτυξη του δικτύου της που με το νέο κατάστημα στην Άρτα θα αριθμεί πλέον 55 φυσικά καταστήματα στη χώρα μας. Παράλληλα λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr, ενώ η JYSK διαθέτει και εξειδικευμένο τμήμα Β2Β για τους επαγγελματίες πελάτες της, πολλοί από τους οποίους προέρχονται από τον χώρο της Φιλοξενίας.

Η ανάπτυξη του δικτύου της JYSK δεν σταματά εδώ, καθώς το πλάνο της διεθνούς αλυσίδας από τη Δανία με όλα τα είδη για το σπίτι και τον ύπνο προβλέπει ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα.

Έως το τέλος του 2023 η JYSK σχεδιάζει να ανοίξει ακόμα τρία καταστήματα σε περιοχές της Ελλάδας που δε διαθέτουν αυτήν τη στιγμή κατάστημα. Αυτό είναι ένα ακόμα βήμα προς την στρατηγική απόφασή της να έρθει κοντά στους πελάτες της, πολλοί εκ των οποίων την έχουν γνωρίσει μόνο μέσω διαδικτυακών αγορών, αλλά σύντομα θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την εμπειρία αγορών σε ένα φυσικό κατάστημα JYSK.

Ταυτόχρονα με το άνοιγμα νέων καταστημάτων, η JYSK προχωρά στη ανακαίνιση όλων των καταστημάτων που άνοιξαν πριν το 2018 με βάση το νέο concept που εφαρμόζει παγκοσμίως.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024