Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέο ‘business’ ξενοδοχείο δημιουργήθηκε στην Αθήνα

Νέο ‘business’ ξενοδοχείο δημιουργήθηκε στην Αθήνα

Ένα νέο, ουσιαστικά, ξενοδοχείο δημιουργήθηκε στην Αθήνα μετά από τη ριζική ανακαίνιση που πραγματοποίησε το πρώτης κατηγορίας ξενοδοχείο Alexandros, που βρίσκεται στην πλατεία Μαβίλη. Το ξενοδοχείο Alexandros μαζί με τα […]

Ένα νέο, ουσιαστικά, ξενοδοχείο δημιουργήθηκε στην Αθήνα μετά από τη ριζική ανακαίνιση που πραγματοποίησε το πρώτης κατηγορίας ξενοδοχείο<…> Alexandros<.>, που βρίσκεται στην πλατεία Μαβίλη. Το ξενοδοχείο Alexandros μαζί με τα ξενοδοχεία Παρθενών, Α’ κατηγορίας, Riva, Α’ κατηγορίας, και Χριστίνα, Β’ κατηγορίας, ανήκουν στον όμιλο Airotel<.> του κ. Στρατή Βασιλικού.
Όπως ανέφερε στο TDN ο διευθυντής του ξενοδοχείου κος Λεωνίδας Τσάγκαρης στόχος του ομίλου είναι το ξενοδοχείο Alexandros να στραφεί πλέον με αξιώσεις στους επαγγελματίες που ταξιδεύουν (business travellers). Έτσι, έχει γίνει μέριμνα ώστε τα δωμάτια αλλά και οι υπόλοιποι χώροι και οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου να εξυπηρετούν τις ανάγκες αυτής της κατηγορίας πελατών, όπως για παράδειγμα η δυνατότητα για χρήση internet σε όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου.
Πιο συγκεκριμένα, τα 96 δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν ανεξάρτητα ρυθμιζόμενο κλιματισμό, έγχρωμη τηλεόραση, μουσική εγκατάσταση και τηλεφωνική σύνδεση σε όλα τα δωμάτια και τα μπάνια, σύνδεση modem ή fax, mini bar, χρηματοκιβώτιο, ενώ καινοτομία για δωμάτια ξενοδοχείου Αθηνών είναι ο βραστήρας και τα απαραίτητα για την Παρασκευή καφέ και τσάι σε όλα τα δωμάτια.
Το Alexandros διαθέτει επίσης και τρεις πλήρως εξοπλισμένες συνεδριακές αίθουσες, χωρητικότητας 76, 80 και 60 ατόμων σε θεατρική διάταξη και το εστιατόριο Don Giocani με ελληνική και διεθνή κουζίνα για την πραγματοποίηση επαγγελματικών γευμάτων. Επίσης, διαθέτει χώρο στάθμευσης για τις ανάγκες των πελατών του.
Τη διεύθυνση το ξενοδοχείου έχει αναλάβει προ τριμήνου ο κ. Λεωνίδας Τσάγκαρης ο οποίος διαθέτει 15ετή εμπειρία στον κλάδο των ξενοδοχείων σε διευθυντικές θέσεις στην Ελλάδα, Αυστραλία και Γαλλία.
Πρόθεση του ομίλου Airotel είναι η σταδιακή ανακαίνιση όλων των ξενοδοχείων του η οποία, μετά το Alexandros, θα συνεχιστεί εντός του 2000 με το ξενοδοχείο Riva.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024