Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΟ όμιλος Barcelo συνεχίζει να επενδύει σε νέα ξενοδοχεία

Ο όμιλος Barcelo συνεχίζει να επενδύει σε νέα ξενοδοχεία

Ένας από τους μεγαλύτερους ισπανικούς ομίλους, ο Barcelo, θα συνεχίσει να επενδύει σε νέα ξενοδοχεία, παρά την κατάσταση που επικρατεί στην παγκόσμια τουριστική αγορά. Ο όμιλος, που αύτη την στιγμή […]

Ένας από τους μεγαλύτερους ισπανικούς ομίλους, ο Barcelo<.>, θα συνεχίσει να επενδύει σε νέα ξενοδοχεία, παρά<...> την κατάσταση που επικρατεί στην παγκόσμια τουριστική αγορά.

Ο όμιλος, που αύτη την στιγμή διαθέτει 107 ιδιοκτησίες σε 17 χώρες, στοχεύει να φθάσει τα 200 ξενοδοχεία μέχρι το 2004. Ο πρόεδρος της εταιρίας, κ. Simon Pedro Barcelo, δήλωσε ότι "η παρούσα κρίση δε θα μας αποσπάσει από τα σχέδια μας. Δεν είμαστε σκεπτικιστές, αλλά επιδιώκουμε καλά αποτελέσματα μεσοπρόθεσμα. Ας μην ξεχνάμε ότι μέσα σε διαστήματα κρίσεων, παρουσιάζονται καταπληκτικές νέες επενδυτικές ευκαιρίες." Ο κ. Barcelo είναι σίγουρος ότι η ζήτηση για τις Βαλεαρίδες και άλλους προορισμούς της περιοχής θα ανακάμψει, παρά το γεγονός ότι οι κρατήσεις θα γίνονται τελευταία στιγμή. Στην έκθεση Fitur, ο κ. Barcelo παρουσίασε 6 νέα ξενοδοχεία, 1 στις Βαλεαρίδες και 5 στη Βραζιλία, τον Παναμά, την Καραϊβική και την Κούβα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024