Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΠαραολυμπιακοί: Η προσβασιμότητα στα ξενοδοχεία πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη

Παραολυμπιακοί: Η προσβασιμότητα στα ξενοδοχεία πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη

Η προσβασιμότητα των αθλητών των Παραολυμπιακών Αγώνων στα ξενοδοχεία ήταν στην ατζέντα των θεμάτων που απασχόλησε την Διυπουργική Επιτροπή η οποία συνεδρίασε εχθές υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού με θέμα […]

Η προσβασιμότητα των αθλητών των Παραολυμπιακών Αγώνων στα ξενοδοχεία ήταν στην ατζέντα των θεμάτων που απασχόλησε την Διυπουργική Επιτροπή η οποία<...> συνεδρίασε εχθές υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού με θέμα την προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο σχετικό θέμα ο υφυπουργός Τύπου και ΜΜΕ Τηλέμαχος Χυτήρης ανέφερε ότι "όσα από τα ξενοδοχεία έχουν κατασκευαστεί ή επιδιορθωθεί από το 1987 και μετά, έχουν μεριμνήσει σε τρόπο ώστε να υπάρχει ευκολία πρόσβασης. Υπάρχουν, όμως, άλλα που όπως γνωρίζετε δεν έχουν αυτή την προσβασιμότητα. Γι' αυτό, στα σχέδια ανακατασκευής ή επισκευής που θα κάνουν αυτά τα ξενοδοχεία, συμπεριλαμβάνεται και αυτό, προκειμένου να αλλάξουν ακόμη και κατηγορία".

"Το θέμα των Παραολυμπιακών", τόνισε ο κ. Χυτήρης, "είναι πολύ σημαντικό, γιατί δείχνει το πολιτισμικό επίπεδο μιας κοινωνίας και μιας χώρας. Γι' αυτό θα πρέπει να επιδειχθεί πάρα πολύ μεγάλη προσοχή, κυρίως όσον αφορά την προσβασιμότητα των αθλητών και των συνοδών τους σε όλους τους χώρους. Και δεν εννοώ μόνο στα γήπεδα και τις αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά στα μέσα μαζικής μεταφοράς και τα ξενοδοχεία. Στα μέσα ήδη υπάρχει αυτή η προσβασιμότητα και έχει ληφθεί υπόψη και στο ΜΕΤΡΟ, καθώς και σε πολλά καινούργια λεωφορεία. Υπάρχει μια δυσκολία στα ταξί, αλλά θα αντιμετωπιστεί".

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024