Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣυνεργασία της Louis Cruise Lines με την Hilton International

Συνεργασία της Louis Cruise Lines με την Hilton International

Συμφωνία συνεργασίας υπογράφτηκε μεταξύ των εταιρειών Κυπριακή Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Ltd (ΚΕΤΑ) και Louis Hotels Ltd, θυγατρικών του συγκροτήματος Louis Cruise Lines Ltd, με την Hilton International. Συγκεκριμένα από την […]

Συμφωνία συνεργασίας υπογράφτηκε μεταξύ των εταιρειών Κυπριακή Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Ltd (ΚΕΤΑ) και Louis Hotels Ltd<...>, θυγατρικών του συγκροτήματος Louis Cruise Lines Ltd, με την Hilton International.

Συγκεκριμένα από την 1η Ιανουαρίου 2003 η ΚΕΤΑ (ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Hilton) συμφώνησε με την Hilton International την αντικατάσταση της προηγούμενης συμφωνίας ενοικίασης του ξενοδοχείου Hilton Cyprus, με νέα συμφωνία διαχείρισης, βάσει της οποίας το υφιστάμενο προσωπικό διασφαλίζει τους όρους εργασίας και θα πληρώνεται πλέον από την ΚΕΤΑ αντί από την Hilton Cyprus Limited, θυγατρική της Hilton International.

Επίσης, η Louis Hotels Ltd συμφώνησε με την Hilton International τη μετονομασία και διαχείριση του ξενοδοχείου Forum στη Λευκωσία ως Hilton Park. Τα υπό εκτέλεση έργα ύψους 3 εκατ. κυπριακών λιρών περιλαμβάνουν νέους κοινόχρηστους χώρους όπως κέντρο υγείας και ομορφιάς, νέα εσωτερική και εξωτερική πισίνα, νέους συνεδριακούς χώρους, νέο μπαρ κ.α. Η συμφωνία μετονομασίας και διαχείρισης θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου 2003, ενώ δεν θα υπάρξει αλλαγή στο εργασιακό καθεστώς των υπαλλήλων του ξενοδοχείου.

Το συγκρότημα της Louis Cruise Lines Ltd προσβλέπει στη δημιουργία συνεργιών από την λειτουργία των δυο ξενοδοχείων κάτω από τη διαχειριστική ομπρέλα της Hilton International. Η αναθεωρημένη συμφωνία διαχείρισης του ξενοδοχείου Hilton Cyprus, η ακύρωση του συμβολαίου με την Forum Six Continents σε συνδυασμό με τις συνέργιες που προκύπτουν και θα έχουν ως αποτέλεσμα μειωμένα κόστη λειτουργίας για τα δύο ξενοδοχεία, αναμένεται να αποφέρουν βελτίωση στην κερδοφορία της ΚΕΤΑ της τάξης των 500.000 κυπριακών λιρών ετησίως, με βάση τα φετινά δεδομένα λειτουργίας του Ξενοδοχείου Hilton Cyprus, ενώ αυξημένη αναμένεται να είναι και η κερδοφορία του ξενοδοχείου πρώην Forum (τώρα Hilton Park).

Η LCL προσβλέπει στην περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας της με την Hilton International, μη αποκλειόμενης της επέκτασης της και εκτός Κύπρου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024