Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-Διατροφή1ο βραβείο Design για την Grecotel στην πρεμιέρα της ΜΙΤΤ

1ο βραβείο Design για την Grecotel στην πρεμιέρα της ΜΙΤΤ

Διαφημιστικά σποτ της Grecotel που προβάλλουν την "Ελλάδα που αγαπάμε" και γυρίστηκαν στην Κρήτη, την Πελοπόννησο, τη Μύκονο και το Σούνιο θα μεταδοθούν από τα ΜΜΕ της Ρωσίας, της Ουκρανίας και του Καζακστάν τους προσεχείς μήνες.

Η ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα Grecotel ξεκίνησε μεγάλη καμπάνια για την Ελλάδα στη διεθνη τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ στη Μόσχα. Τα διαφημιστικά σποτ της Grecotel που προβάλλουν την “Ελλάδα που αγαπάμε” μαζί με τα πιο ζεστά μηνύματα φιλοξενίας, γυρίστηκαν στην Κρήτη, την Πελοπόννησο, τη Μύκονο και το Σούνιο και θα κατακλύσουν τα μέσα ενημέρωσης της Ρωσίας, της Ουκρανίας και του Καζακστάν τους προσεχείς μήνες.

Στο περίπτερο της Grecotel απονεμήθηκε το βραβείο “Best Stand Design Overall” που δίδεται για πρώτη φορά σε ιδιωτική εταιρεία (και όχι σε περίπτερα χωρών, όπως συνηθίζεται) για τον πρωτοποριακό του σχεδιασμό. Το ιδιαίτερο design, που ανήκει στην αρχιτεκτονική ομάδα της Grecotel, χρησιμοποιεί μια ελεύθερη τρισδιάστατη καμπύλη, η οποία υποδέχεται τους επισκέπτες αγκαλιάζοντας κλειστούς χώρους και δημιουργώντας περάσματα, εκμεταλλευόμενη την περίοπτη θέση του περιπτέρου. Παράλληλα, η χρήση ελαφριάς, διάτρητης επένδυσης από ένα ζεστό υλικό, όπως το ξύλο, αναδεικνύει την εκφραστικότητα της κατασκευής.  

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Νίκου Δασκαλαντωνάκη, προέδρου της Grecotel και Επίτιμου Προξένου της Ρωσίας στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, “ο φίλος ρωσικός λαός θα επιλέξει την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές”. Εξέφρασε τη λύπη του “που η ελληνική κυβέρνηση για άλλη μια χρονιά δεν ανταποκρίνεται στο θέμα έκδοσης βίζας, ειδικά στην κρίση που πλήττει τον ελληνικό τουρισμό”.

Συμπληρωματικά τόνισε ότι “η τοπική αυτοδιοίκηση, οι ξενοδόχοι, οι εργαζόμενοι στον τουρισμό πρέπει να είμαστε ενωμένοι, ώστε με υπευθυνότητα και ρεαλισμό να αντιμετωπίσουμε το κρίσιμο για την πατρίδα μας, 2012. Μόνο με αυτές τις προϋποθέσεις, το 2013 θα αποτελέσει χρονιά τουριστικής ανάκαμψης”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024