Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕβδομήντα τέσσερα εξειδικευμένα τουριστικά γραφεία συναντήθηκαν με τους εκθέτες

Εβδομήντα τέσσερα εξειδικευμένα τουριστικά γραφεία συναντήθηκαν με τους εκθέτες

ΑΠΟΣΤΟΛΗ PHILOXENIA: Η καρδιά της Philoxenia χτύπαγε στον ημιόροφο του Περιπτέρου 15 κατά τις δύο πρώτες ημέρες που η έκθεση λειτουργούσε μόνο για εμπορικούς επισκέπτες. Εβδομήντα τέσσερα τουριστικά γραφεία από 18 χώρες πραγματοποίησαν περισσότερα από 1.608 καταγεγραμμένα ραντεβού

ΑΠΟΣΤΟΛΗ PHILOXENIA: Η καρδιά της Philoxenia χτύπαγε στον ημιόροφο του Περιπτέρου 15 κατά τις δύο πρώτες ημέρες που η έκθεση λειτουργούσε μόνο για εμπορικούς επισκέπτες. Εβδομήντα τέσσερα τουριστικά γραφεία από 18 χώρες πραγματοποίησαν περισσότερα από 1.608 καταγεγραμμένα ραντεβού<...>με τους εκθέτες και συνεκθέτες την πρώτη μέρα της φετινής Philoxenia που με τη συνεργασία της Travel Media Applications και του TravelDailyNews International είχε καλέσει εξειδικευμένους στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο tour operators ως hosted buyers. Εκθέτες και tour operators όπως δήλωσαν έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από αυτή τη διαδικασία τονίζοντας ότι η συνέχιση της θα φέρει την έκθεση σε μια νέα εποχή.

Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι τον χώρο των Hosted Buyers Appointments μεταξύ των επισήμων επισκέφθηκε και ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρης Αβραμόπουλος, με το επιτελείο του Υπουργείου και του Ε.Ο.Τ., ο οποίος μίλησε με buyers και δέχθηκε τα συγχαρητήρια τους για την πρωτοβουλία αυτή. Τον χώρο ακόμα επισκέφθηκε και ο πρόεδρος της Reed Travel Exhibitions, Tom Nuntley, που στο παρελθόν είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον συνεργασίας με την Helexpo.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024