Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠολυήμερο ταξίδι γεύσεων από Ελλάδα σε ευρωπαϊκές χώρες
Προωθητική ενέργεια σε πάνω από 240 πράκτορες ταξιδιωτικών γραφείων

Πολυήμερο ταξίδι γεύσεων από Ελλάδα σε ευρωπαϊκές χώρες

Με ενωμένες δυνάμεις και καλώντας σε ένα πολυήμερο ταξίδι γεύσεων με τον τίτλο “Aldemar Sani Gourmet Touring” ξεκίνησε μια καινοτόμος πρωτοβουλία προώθησης για την Ελλάδα. Με αφετηρία τη Γερμανία, μέσω […]

Με ενωμένες δυνάμεις και καλώντας σε ένα πολυήμερο ταξίδι γεύσεων με τον τίτλο “Aldemar Sani Gourmet Touring” ξεκίνησε μια καινοτόμος πρωτοβουλία προώθησης<...> για την Ελλάδα. Με αφετηρία τη Γερμανία, μέσω Ελβετίας και καταλήγοντας στην Αυστρία, σε οχτώ συνολικά πόλεις, η ξενοδοχειακή αλυσίδα Aldemar Hotels and Spa, τα ξενοδοχεία Sani Resort στη Χαλκιδική, μαζί με την αεροπορική εταιρεία Air Berlin / flyniki, με τις Μινωικές Γραμμές, τον Τ.Ο. Attika Reisen, την εταιρεία ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων holiday autos, την ασφαλιστική εταιρεία Europaische Reiseversicherung, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, πάνω από 240 πράκτορες ταξιδιωτικών γραφείων είχαν την ευκαιρία να γευτούν Ελλάδα.

Κάτω από το αυστηρό βλέμμα του Chef μάγειρα, κ. Γιάννη Ροδοκανάκη, από το Aldemar Olympian Village στην Πελοπόννησο, οι πράκτορες δοκίμασαν τη μαγειρική τους τέχνη και γεύτηκαν γνήσιο ελληνικό ελαιόλαδο από την Κρήτη και την Πελοπόννησο, μανούρι τυλιγμένο με μελιτζάνα, κολοκυθοκεφτέδες με γιαούρτι, κρητικά μανιτάρια με κολοκύθα και γραβιέρα, ελληνική χωριάτικη σαλάτα, μπεκρή μεζέ με κάπαρη και λιαστή ντομάτα, γαρίδες με άσπρα φασόλια, λαυράκι με ρόκα και σάλτσα εσπεριδοειδών και επιδόρπιο αχλάδι με μέλι και γιαούρτι.

“Η αγάπη περνάει από το στομάχι” δήλωσαν οι Αυστριακοί πράκτορες στη Βιέννη στις 12 Μαΐου 2010 “και οδηγεί κατευθείαν στην ομορφότερη χώρα για διακοπές και γαστρονομικές απολαύσεις”, συμπλήρωσε ο διευθυντής του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας–Ουγγαρίας, κ. Π. Σκορδάς. “Η υποστήριξη του γαστρονομικού roadshow εκ μέρους του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού προσδίδει σε αυτό την απαραίτητη σημασία στο τουριστικό μάρκετιγκ της Ελλάδας”, τόνισε ο κ. Χρ. Τασσάκος, Sales Director of Central Europe των Aldemar Hotels & Spa.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024