Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΝέα έκθεση για το περιβάλλον, την υγιεινή και την καθαριότητα

Νέα έκθεση για το περιβάλλον, την υγιεινή και την καθαριότητα

“Η EXPRO CLEAN 2001, έρχεται σαν μια νομοτελειακή αναγκαιότητα να προσδιορίσει, αναδείξει και προβάλλει ένα τεράστιο κομμάτι της αγοράς. Είναι η πρώτη νέα διεθνής έκθεση του αιώνα στη χώρα μας, […]

EXPRO CLEAN 2001, έρχεται σαν μια νομοτελειακή αναγκαιότητα να προσδιορίσει, αναδείξει και προβάλλει<...> ένα τεράστιο κομμάτι της αγοράς. Είναι η πρώτη νέα διεθνής έκθεση του αιώνα στη χώρα μας, που θα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις στην αγορά και την κοινωνία, στο σημαντικό αυτόν τομέα", αναφέρει ο εμπνευστής της νέας έκθεσης για το περιβάλλον, την υγιεινή και την καθαριότητα κ. Κώστας Τσιγαρίδας.

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της διοργανώτριας εταιρίας EXPRO<.> A.E. κ. Τσιγαρίδας, "η ευρεία έννοια 'καθαρισμός' δεν είναι σήμερα μόνο 'μισή αρχοντιά και το καμάρι της νοικοκυράς και του επαγγελματία', αλλά και ένας ξεχωριστός πλέον χώρος επιστημονικών, τεχνικών και οικονομικών επιδόσεων. Για το λόγο αυτό χρειάζεται επικοινωνία μεταξύ των φορέων του, ενημερωτική και εκπαιδευτική προβολή καθώς και μια εξωστρεφή επικοινωνία στο ευρύτερο κοινό της αγοράς και της κοινωνίας που είναι άλλωστε και ο τελικός αποδέκτης των επιδόσεων του χώρου".

Έτσι το σύγχρονο τουριστικό προϊόν για παράδειγμα, τονίζει ο κ. Τσιγαρίδας, που είναι το σημαντικότερο για τη χώρα μας, είναι φυσικό να βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα και σε συνεργασία με το χώρο του 'καθαρισμού'. Κάθε εξέλιξη στα προϊόντα, μηχανήματα, συστήματα και υπηρεσίες του χώρου, επηρεάζουν άμεσα το τουριστικό προϊόν, το επίπεδό του, το κόστος του, την τεχνολογία του.

Κατά τον κ. Τσιγαρίδα, στις σημερινές σύγχρονες και προηγμένες κοινωνίες και αγορές, που ασφαλώς συγκαταλέγεται και η χώρα μας, τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τα αεροδρόμια, τα επιβατικά πλοία, και θαλαμηγοί καθώς και όλες γενικά οι επιχειρήσεις, ιδιωτικές η κρατικές που σχετίζονται με την υποδοχή και μετακίνηση των πολιτών, οφείλουν συνεχώς να ενημερώνονται για τις εξελίξεις και να επικοινωνούν άμεσα και αποτελεσματικά σχετικά με το αντικείμενο.

Δεν αμφισβητεί κανείς πλέον τονίζει ο πρόεδρος της EXPRO ότι τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας ISO 9000 και τα συστήματα HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) για την ασφάλεια και την υγιεινή των τροφίμων, έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και ήδη παίζουν ή θα παίξουν στο προσεχές μέλλον καθοριστικό ρόλο, όχι μόνο για τη βελτίωση αλλά για την ύπαρξη και προοπτική ανάπτυξης των επιχειρήσεων.

Όμως πέρα από όλα αυτά, επισημαίνει με έμφαση ο κ. Τσιγαρίδας, σήμερα σε όλες τις αναπτυγμένες και προηγμένες χώρες, υπάρχουν αλλά και δημιουργούνται νέες νομοθεσίες με υψηλά στάνταρ για κάθε περιοχή ή είδος επιχείρησης και χώρου σε ότι αφορά την καθαριότητα, την υγιεινή και το περιβάλλον. Αυτό απαιτεί εξειδίκευση, οικονομοτεχνική κατάρτιση και έλεγχο. Συνεπώς γνώση μέσο της επικοινωνίας.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι οι χιλιάδες επιχειρήσεις, ντόπιες ή πολυεθνικές, βιομηχανικές, εμπορικές ή παροχής υπηρεσιών χρειάζονται νέες συνεργασίες και προβολή στους εν δυνάμει πελάτες ή συνεργάτες τους. Ακόμα και πηγές νέας τεχνολογίας.

Και όλα αυτά όταν βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση, τους Ολυμπιακούς του 2004, που ο καθένας αντιλαμβάνεται πόσο ψηλά ανεβαίνει ο "πήχης" των απαιτήσεων γύρω από τους τομείς αυτούς, καθώς και το Γ' Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης που θα δώσει στην ελληνική κοινωνία και αγορά τα επόμενα χρόνια πάνω από 17 τρισεκατομμύρια δραχμές για ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό.

Έρχεται λοιπόν η EXPRO CLEAN 2001, λέει ο κ. Τσιγαρίδας, μια εξειδικευμένη και εντελώς σύγχρονη διεθνής έκθεση, να παίξει τον καθοριστικό ρόλο στη συνύπαρξη και συνλειτουργία όλων αυτών. Να φέρει σε επαφή έναν μεγάλο αριθμό παραγόντων προϊόντων και υπηρεσιών 'καθαριότητας' και 'υγιεινής' με τους πιθανούς συνεργάτες, πελάτες, προμηθευτές των νέων προϊόντων και της νέας τεχνολογίας.

Στην EXPRO CLEAN 2001, θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους εκπροσώπους δημοσίων, δημοτικών και ιδιωτικών φορέων, επιχειρήσεων και υπηρεσιών να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στο χώρο και τον τομέα αυτόν και να κάνουν τις απαραίτητες επαφές με εξειδικευμένες εταιρίες, ώστε να επιτύχουν σύντομα, αποτελεσματικά και επωφελέστερα, συμφωνίες με τους πιο κατάλληλους επαγγελματίες της ελληνικής και διεθνούς αγοράς, για έργα και δραστηριότητες που τους απασχολούν, είτε αυτό είναι καθαρισμός και υγιεινή λειτουργία ενός ξενοδοχείου, ή ενός νοσοκομείου ή μιας αθλητικής εγκατάστασης ή ενός βιομηχανικού χώρου.

Τέλος πέρα από την καθαριότητα και την υγιεινή, επισημαίνει ο κ. Τσιγαρίδας, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να δούνε υλικά, συσκευές, συστήματα που συμπληρώνουν την άνεση, την 'ατμόσφαιρα', το 'επίπεδο' όλων των χώρων υποδοχής, συνάθροισης και μετακίνησης πολιτών που δεν αρκεί να είναι καθαροί αλλά και να 'φαίνονται' διαρκώς καθαροί.

Και οι ενδιαφερόμενοι για όλα αυτά που είπαμε, καταλήγει ο πρόεδρος της EXPRO, δεν είναι μόνο Έλληνες, αλλά και χιλιάδες επαγγελματίες και επιχειρηματίες από τις γειτονικές κυρίως χώρες των Βαλκανίων, σύμφωνα με το έντονο ενδιαφέρον που έδειξαν επικοινωνώντας μαζί μας. Είναι χώρες που οι εξελίξεις στις αγορές τους τα χρόνια αυτά είναι ραγδαίες και οι απαιτήσεις τεράστιες.

Η 1η Διεθνής Έκθεση EXPRO CLEAN 2001 θα λειτουργήσει από 8 έως 12 Φεβρουαρίου 2001 στο μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Αθήνας, το ΕΚΕΠ, στο 12ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024