Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΟικονομικές δυσκολίες αντιμετωπίζει το Eurotunnel

Οικονομικές δυσκολίες αντιμετωπίζει το Eurotunnel

Το γνωστό Eurotunnel που συνδέει την Αγγλία με τη Γαλλία φαίνεται να αντιμετωπίζει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, που βάζουν σε κίνδυνο την μελλοντική του πορεία. Ήδη το Eurotunnel χρωστά 6,4 δισ. […]

Το γνωστό Eurotunnel που συνδέει την Αγγλία με τη Γαλλία φαίνεται να αντιμετωπίζει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, που βάζουν<...> σε κίνδυνο την μελλοντική του πορεία.

Ήδη το Eurotunnel χρωστά 6,4 δισ. λίρες Αγγλίας, χρέος που σύμφωνα με τον πρόεδρό του, κ. Jacques Gounon αν δεν διαγραφεί δεν μπορεί να συνεχιστεί η λειτουργία του.

Σε δηλώσεις του ο κ. Jacques Gounon στην εφημερίδα Sunday Times τόνισε ότι “αν δεν υπάρξει λύση μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου, θα πρέπει να ενημερώσω το διοικητικό συμβούλιο ότι η λειτουργία μας δεν μπορεί να συνεχισθεί. Ακόμα και οι πιστωτές μας αναλάβουν τη διοίκηση του Eurotunnel δεν θα αλλάξει η κατάσταση γιατί θα έχουν να αντιμετωπίσουν τα ίδια θέματα”. Οι εσωτερικές ρίξεις ήρθαν στο Eurotunnel όταν την προηγούμενη εβδομάδα ο διευθύνον σύμβουλος της εταιρίας κ. Jean-Louis Raymond παραιτήθηκε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024