Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΚρατήσεις με τρία κλικ και προμήθεια

Κρατήσεις με τρία κλικ και προμήθεια

Η εταιρία που διαχειρίζεται το Eurotunnel πρόσφατα δημιούργησε στον κόμβο της στο Internet τη δυνατότητα κράτησης από τουριστικούς πράκτορες για τους πελάτες τους με τρία μόνο κλικ, και φυσικά με […]

Η εταιρία που διαχειρίζεται το Eurotunnel<.> πρόσφατα δημιούργησε στον κόμβο της στο Internet τη δυνατότητα κράτησης από τουριστικούς πράκτορες<...> για τους πελάτες τους με τρία μόνο κλικ, και φυσικά με πληρωμή προμήθειας.
Είναι η πρώτη φορά που οι τουριστικοί πράκτορες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κρατήσεις από το Internet και να κερδίζουν προμήθεια. Οι εκπρόσωποι του Eurotunnel ελπίζουν ότι με αυτό τον τρόπο να καταφέρουν να στρέψουν τις κρατήσεις τους προς το Internet.
Ο γενικός διευθυντής της Eurotunnel κ. Bill Dix ανακοίνωσε ότι δεν είμαστε ποτέ πολύ ενθουσιασμένοι με την διαδικασία διάθεσης του προϊόντος μας μέσα από τα GDS, Global Distribution Systems. Το κόστος ήταν πολύ μεγάλο και οι άνθρωποι από τις ΗΠΑ ή την Αυστραλία δεν έκαναν κρατήσεις εισιτηρίων του Eurotunnel.'
Το νέο τμήμα του κόμβου, που είναι αποκλειστικά για τους τουριστικούς πράκτορες αναπτύχθηκε τον προηγούμενο μήνα, αλλά η εταιρία δεν περιμένει άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα. Ένας κύριος λόγος είναι ότι μόνο το 20% των κρατήσεων του Eurotunnel προέρχεται από τουριστικούς πράκτορες, και ακόμα και σήμερα αρκετά λίγοι είναι οι τουριστικοί πράκτορες που χρησιμοποιούν το Internet σε καθημερινή βάση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024