Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑνακοινώθηκαν οι νικητές των Bραβείων Manessis Top 10 Hotels 2009
Οι δέκα καλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες της Ελλάδας

Ανακοινώθηκαν οι νικητές των Bραβείων Manessis Top 10 Hotels 2009

Ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Manessis από τη φετινή χρονιά καθιερώνει τα Βραβεία Manessis Top 10 Hotels, προκειμένου να επιβραβεύσει τις δέκα καλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες της Ελλάδας τόσο για την αρτιότητα της […]

Ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Manessis από τη φετινή χρονιά καθιερώνει τα Βραβεία Manessis Top 10 Hotels, προκειμένου να<...> επιβραβεύσει τις δέκα καλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες της Ελλάδας τόσο για την αρτιότητα της μεταξύ τους συνεργασίας όσο και για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρουν στους πελάτες τους.

Μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία, η Manessis Travel στοχεύει στην αναγνώριση και έμπρακτη επιβράβευση των καλύτερων συνεργατών της αλλά και στην δημιουργία ενός επιπλέον κινήτρου για την παροχή καλύτερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών φιλοξενίας με τελικούς αποδέκτες τους φιλοξενούμενους, που είναι και οι άμεσοι πελάτες του ταξιδιωτικού οργανισμού Manessis Travel.

Μεταξύ των βασικών κριτηρίων επιλογής που ορίστηκαν για την ανάδειξη των ξενοδοχείων που συμμετέχουν στη λίστα των Βραβείων Manessis Top 10 Hotels, είναι η αξιολόγησή τους από τους ίδιους τους πελάτες και η ιεράρχηση στην προτίμησή τους καθώς επίσης και ο βαθμός στον οποίο συμμετέχουν ενεργά σε κοινές προωθητικές δράσεις και επιδιώκουν τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας και των υπηρεσιών τους, με στόχο την καλύτερη φροντίδα των πελατών Manessis.

Τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στα Βραβεία Manesis Top 10 Hotels 2009 (με αλφαβητική σειρά) είναι τα εξής: AKS Hinitsa (Πόρτο Χέλι), Alexandros Palace (Χαλκιδική), Aquila Rithymna Beach (Κρήτη), Chandris Dassia (Κέρκυρα), Dolphin Bay (Σύρος), Epirus Palace (Ιωάννινα), Lemnos Village (Λήμνος), Montana Hotel & Spa (Καρπενήσι), Portes Hotels (Istion Club) (Χαλκιδική) και
Preveza Beach (Πρέβεζα).

Για την απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση στις 19 Ιανουαρίου 2010 στην Αθήνα και θα φιλοξενήσει πολλούς παράγοντες και διακεκριμένους επαγγελματίες από τον κλάδο του τουρισμού.

O ταξιδιωτικός οργανισμός Manessis, ιδρύθηκε το 1988. Με σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία 22 χρόνια, η επιχείρηση εμφάνισε ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα κατά την τελευταία της χρήση (2008). Βάση του ισολογισμού, η εταιρεία εμφάνισε σημαντική αύξηση κύκλου εργασιών κατά +20% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, προσεγγίζοντας έτσι τα 25 εκατ. ευρώ και αύξηση κερδοφορίας κατά +15% για να υπερβεί το 1,5 εκατ. ευρώ, τοποθετώντας την έτσι στη 2η θέση των πιο κερδοφόρων ταξιδιωτικών εταιρειών της Ελλάδας. Διακινεί πάνω από 50.000 ταξιδιώτες ετησίως.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024