Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsFam Trips για ταξιδιωτικούς πράκτορες των ΗΠΑ στην Ελλάδα
Γνωριμία με το τουριστικό προϊόν της Ελλάδας

Fam Trips για ταξιδιωτικούς πράκτορες των ΗΠΑ στην Ελλάδα

Το Royal Olympic Athens και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο Τουρισμού διοργανώνουν δυο 9ημέρα ταξίδια γνωριμίας/εξοικείωσης (Fam Trips) για ιθύνοντες ταξιδιωτικούς πράκτορες των ΗΠΑ και του Καναδά, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά […]

Το Royal Olympic Athens και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο Τουρισμού διοργανώνουν δυο 9ημέρα ταξίδια γνωριμίας/εξοικείωσης (Fam Trips) για<...> ιθύνοντες ταξιδιωτικούς πράκτορες των ΗΠΑ και του Καναδά, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά το τουριστικό προϊόν “Ελλάδα”. Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι να αυξήσει τον ελληνικό τουρισμό, καθοδηγώντας τους ξένους πράκτορες στους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, ιστορικά αξιοθέατα και κρουαζιέρες.

Οι ξένοι πράκτορες θα παρευρεθούν σε συναντήσεις εργασίας και δικτύωσης με Έλληνες προμηθευτές, για να διευκολυνθεί η ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων συνεργασίας. Έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή οι American Express Travel, Four Seasons Travel, Liberty Travel και Carlson Wagonlit.

Το επικείμενο ταξίδι εξοικείωσης σκοπεύει να γίνει ένα σημαντικό βήμα προόδου για την Ελλάδα και θα παρέχει τόσο την αναγκαία έκθεση στο ελληνικό τουριστικό προϊόν, όσο και τις επαφές με την ελληνική τουριστική βιομηχανία.

Το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο Τουρισμού θα συνεχίσει να δέχεται αιτήσεις για τις δύο κατηγορίες συμμετοχής μέχρι την 1 Φεβρουάριου, ή έως ότου οι θέσεις κλείσουν. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024