Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Κύπρος συνεργάζεται με την ECTAA μέσω μιας σειράς διαδικτυακών σεμιναρίων
Κύπρος

Η Κύπρος συνεργάζεται με την ECTAA μέσω μιας σειράς διαδικτυακών σεμιναρίων

Κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σεμιναρίων, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια εις βάθος κατανόηση της ποικιλίας των εμπειριών που προσφέρει η Κύπρος.

Η ECTAA και το υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου συνεργάζονται σε μια κοινή εκστρατεία προώθησης και προβολής της μεγαλονήσου. Η καμπάνια θα περιλαμβάνει μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για ταξιδιωτικούς πράκτορες και συμβούλους, οι οποίοι είναι μέλη των εθνικών ενώσεων ταξιδιωτικών πρακτόρων σε Βουλγαρία, Ουγγαρία, Ιταλία, Ρουμανία, Πολωνία και Τσεχία.

Τα εν λόγω διαδικτυακά σεμινάρια θα προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές και πληροφορίες για να βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους στην εξέλιξη των ήδη προσφερόμενων υπηρεσιών τους.

Όσο η ευρωπαϊκή τουριστική βιομηχανία ανακάμπτει, τόσο οι ταξιδιωτικοί πράκτορες παίζουν ζωτικό ρόλο στην διασφάλιση της ανάκαμψης. Εδώ έγκειται ο ρόλος των σεμιναρίων, τα οποία υπογραμμίζουν τη σύνδεση μεταξύ των προορισμών και του ταξιδιωτικού πράκτορα.

Κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σεμιναρίων, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια εις βάθος κατανόηση της ποικιλίας των εμπειριών που προσφέρει η Κύπρος, πέρα ​​από τις παραλίες και τα καταγάλανα νερά της. Οι φιλοδοξίες του υφυπουργείου Τουρισμού να τοποθετήσει την Κύπρο στην 30άδα με τις πιο ανταγωνιστικές χώρες, όσον αφορά την τουριστική βιομηχανία.

Η Δρ. Μαρία Σωκράτους, υπεύθυνη στο υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου δήλωσε σχετικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με την ECTAA σε αυτήν την καμπάνια. Η Κύπρος προσφέρει πολλά περισσότερα από όμορφες παραλίες με καθαρά νερά, ηλιοφάνεια 340 μέρες το χρόνο, φιλόξενους ανθρώπους και μοναδική γαστρονομία.

Το νησί διαθέτει μια πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, αυθεντικές εμπειρίες και πολυάριθμες δραστηριότητες στα γραφικά ορεινά χωριά και την ύπαιθρο. Η γεωγραφία και η γαστρονομία συναντήθηκαν σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά στη Μεσόγειο, την Κύπρο. Πιστεύουμε ότι αυτά τα διαδικτυακά σεμινάρια θα προσφέρουν μια εξαιρετική ευκαιρία στους ταξιδιωτικούς πράκτορες και τους συμβούλους να αποκτήσουν καλύτερη εικόνα κατανόηση της Κύπρου και των τουριστικών της δυνατοτήτων».

«Η ECTAA είναι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστεί με το υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου για να παρουσιάσει την ποικιλία του τουρισμού του προορισμού προσφορές μέσω αυτής της σειράς διαδικτυακών σεμιναρίων», δήλωσε ο Eric Drésin, γενικός γραμματέας της ECTAA.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024