Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΦιλοξενία αντιπροσωπείας κορυφαίων Κινέζων δημοσιογράφων σε Μήλο και Σαντορίνη
Προώθηση προορισμού

Φιλοξενία αντιπροσωπείας κορυφαίων Κινέζων δημοσιογράφων σε Μήλο και Σαντορίνη

Αποστολή σημαντικών εκπροσώπων Κινεζικών Δημοσιογραφικών Ενώσεων και Μέσων Ενημέρωσης ξεναγήθηκε στα κυκλαδίτικα νησιά Μήλο Και Σαντορίνη, επισκέφτηκε αρχαιολογικά μνημεία, δοκίμασε την τοπική γαστρονομία και είχε συναντήσεις με τις Τοπικές Αρχές και εκπροσώπους των επαγγελματιών του τουρισμού.

Σημαντική ώθηση στην τουριστική προβολή της Σαντορίνης και της Μήλου στην Κίνα αναμένεται από το ταξίδι κορυφαίων εκπροσώπων Κινεζικών Δημοσιογραφικών Ενώσεων και Μέσων Ενημέρωσης που οργανώθηκε από το Τμήμα Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων της Διεύθυνσης Δημοσίων Σχέσεων της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας με την συμβολή της MTC Group.

H oκταμελής αντιπροσωπεία, επί κεφαλής της οποίας είναι ο αντιπρόεδρος της Πανκινεζικής Ένωσης Δημοσιογράφων και διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ. Κίνας κ. Ming Lizhi, βρέθηκε στη Σαντορίνη την Παρασκευή 17 Μαΐου και την επόμενη ημέρα, Σάββατο, επισκέφθηκε τη Μήλο.

Η αποστολή, στην οποία μετείχαν επίσης πρόεδροι τοπικών Ενώσεων Συντακτών, εκδότες και υψηλόβαθμα στελέχη Μέσων Ενημέρωσης, ξεναγήθηκε στα δύο κυκλαδίτικα νησιά, επισκέφτηκε αρχαιολογικά μνημεία, δοκίμασε την τοπική γαστρονομία και είχε συναντήσεις με τις Τοπικές Αρχές και εκπροσώπους των επαγγελματιών του τουρισμού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024