Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤα ξενοδοχεία Ibis λανσάρουν μία σταθερή τιμή σε τρεις χώρες
Ξενοδοχεία

Τα ξενοδοχεία Ibis λανσάρουν μία σταθερή τιμή σε τρεις χώρες

Η ξενοδοχειακή αλυσίδα Ibis λανσάρει για πρώτη φορά μια ενιαία τιμή σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες (Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιταλία) ταυτόχρονα.

Σύμφωνα με τη δέσμευσή της να προσφέρει την καλύτερη τιμή στους πελάτες της και με τη σκέψη στις καλοκαιρινές διακοπές που πλησιάζουν, η αλυσίδα Ibis λανσάρει για πρώτη φορά μια ενιαία τιμή σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες ταυτόχρονα. Ως εκ τούτου, το 100% των ξενοδοχείων Ibis στην Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιταλία, θα έχουν μια ειδική προσφορά σε σταθερή τιμή. Από 6 και μέχρι τις 31 Μαΐου στις τρεις αυτές χώρες, τα ξενοδοχεία ibis θα πουλάνε σε όλα τα κανάλια κρατήσεων σε σταθερή, χαμηλή τιμή για ένα ή δύο άτομα και για διαμονή μεταξύ 1ης Ιουνίου και 31ης Αυγούστου. Η προπληρωμένη κράτηση δεν επιδέχεται ακύρωσης, είναι διαθέσιμη σε όλα τα κανάλια κρατήσεων και ισχύει εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.

Τα Ibis είναι η πρώτη αλυσίδα ξενοδοχείων που προτείνει μία προώθηση με τέτοια χαρακτηριστικά στην ξενοδοχειακή αγορά.

Τα Ibis προσφέρουν ποιοτικά καταλύματα σε τιμές που είναι πάντα ανταγωνιστικές και με την εγγυήση του διεθνούς προτύπου. Σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, το νέο bedding concept που ονομάζεται Sweet Bed by ibis, ένα φιλόξενο προσωπικό διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, ένα μπαρ και snacks διαθέσιμα όλη μέρα, πρωινό από τις 4:00 το πρωί μέχρι το μεσημέρι και δωρεάν Wi-Fi . Στην Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιταλία, η αλυσίδα έχει 74 ξενοδοχεία που βρίσκονται σε μεγάλες πόλεις (Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Λισαβόνα, Μιλάνο, Ρώμη κ.λπ.).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024