Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΤο 1ο Greek Deluxe Travel Roadshow διοργανώθηκε στο Ντουμπάι
Τουρισμός πολυτελείας

Το 1ο Greek Deluxe Travel Roadshow διοργανώθηκε στο Ντουμπάι

Το 1ο Greek Deluxe Travel Roadshow συνδιοργανώθηκε με την αεροπορική εταιρεία Emirates, ενώ την έναρξη των εργασιών της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο Έλληνας Πρέσβης στα ΗΑΕ κ. Διονύσιος Ζώης. Στο πλαίσιο της προβολής προορισμών πολυτελείας της Ελλάδας παρουσιάστηκαν η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Περιφέρεια Κρήτης.

Σε 104 Tour Operators και τουριστικούς πράκτορες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων παρουσιάστηκε ο ελληνικός τουρισμός πολυτελείας, στο 1ο Greek Deluxe Travel Roadshow που έκλεισε τις εργασίες του χθες στο Ντουμπάι.

Πρόκειται για την πρώτη τουριστική εκδήλωση που οργανώνεται από την Ελλάδα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και εν γένει είναι η πρώτη διοργάνωση για την ενίσχυση του τουρισμού πολυτελείας της χώρας μας.

Το 1ο Greek Deluxe Travel Roadshow συνδιοργανώθηκε με την αεροπορική εταιρεία Emirates, ενώ την έναρξη των εργασιών της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο Έλληνας πρέσβης στα ΗΑΕ κ. Διονύσιος Ζώης. Στο πλαίσιο της προβολής προορισμών πολυτελείας της Ελλάδας παρουσιάστηκαν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Περιφέρεια Κρήτης.

Ο Έλληνας Πρέσβης στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στους δεσμούς που συνδέουν τους κατοίκους των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με την Ελλάδα, επισημαίνοντας τις υψηλές δυνατότητες που διαθέτει η χώρα μας ως προορισμός πολυτελείας.

Ο διευθυντής της Emirates στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Shaz Peshimam εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία της διοργάνωσης τονίζοντας ότι η εταιρεία του θεωρεί ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες ανοίγουν την αγορά προς την Ελλάδα και οφείλουν να έχουν συνέχεια.

Μετά το πέρας των παρουσιάσεων των προορισμών ακολούθησε networking lunch στο οποίο παρευρέθηκαν επιχειρηματίες των ΗΑΕ, καθώς και ο αντιπρόεδρος της Emirates, Tierry Aucoc.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τη διαδικασία των B2B συναντήσεων μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων πολυτελείας και των τουριστικών πρακτόρων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Σημειώνεται ότι στο 1ο Greek Deluxe Travel Roadshow που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, συμμετείχαν πολυτελή ξενοδοχεία από την Αθήνα, την Κρήτη, τη Ρόδο και τη Μύκονο, καθώς και εταιρείες yachting.

Επισημαίνεται τέλος ότι το 1o Greek Deluxe Travel Roadshow έχει ως στόχο την ενίσχυση της ροής επισκεπτών υψηλής εισοδηματικής ικανότητας, από τις πολλά υποσχόμενες αγορές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και τη δημιουργία νέων αποδοτικών συνεργασιών για τις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

01/12/2023
30/11/2023
29/11/2023
28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023