Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ αμφίδρομη τηλεόραση δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των βρετανών πρακτόρων

Η αμφίδρομη τηλεόραση δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των βρετανών πρακτόρων

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της βρετανικής τουριστικής εφημερίδας Travel Trade Gazette, η ψηφιακή τηλεόραση στην οποία μπορούν οι τηλεθεατές να επεμβαίνουν στην ροή του προγράμματος, αποδείχτηκε απογοητευτική, για τις ταξιδιωτικές εταιρίες […]

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της βρετανικής τουριστικής εφημερίδας Travel Trade Gazette, η ψηφιακή τηλεόραση στην οποία μπορούν οι τηλεθεατές να επεμβαίνουν στην ροή του προγράμματος, αποδείχτηκε<...> απογοητευτική, για τις ταξιδιωτικές εταιρίες του Internet, που περίμεναν ότι θα είχε τρομερή επιτυχία στις πωλήσεις πακέτων διακοπών.

Μιλώντας στο σεμινάριο που έκανε η εφημερίδα, με θέμα το dot.com marketing, η διευθύντρια εξυπηρέτησης πελατών του κόμβου ThomasCook.com, κ. Alexa Clark, δήλωσε ότι η τεχνολογία δεν είναι τόσο τέλεια όσο ίσως πιστεύουμε και η αλληλεπίδραση δεν έχει πετύχει όπως και όσο θα θέλαμε.

Σύμφωνα με προβλέψεις του ThomasCook.com, μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς, εννιά εκατομμύρια νοικοκυριά θα έχουν interactive television. Ήδη το σύστημα αυτό υπάρχει σε 4,5 εκατομμύρια σπίτια, όμως ο αριθμός των νοικοκυριών που το χρησιμοποιούν είναι περιορισμένος. Όπως αναφέρει η κ. Alexa Clark, "θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να μπορέσει ο κόσμος να εξοικειωθεί με την ιδέα αυτού του συστήματος."

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024