Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΠοιοτική αναβάθμιση του Sun Beach

Ποιοτική αναβάθμιση του Sun Beach

Συνεχίζοντας την πλεύση πρωτοπορίας και μετά την ολοκλήρωση εργασιών ανακαίνισης ύψους 1 δισ. δρχ., η εταιρία ΑΚΤΗ ΗΛΙΟΥ ΑΕ που έχει την εκμετάλλευση του ξενοδοχείου Sun Beach στην Αγία Τριάδα […]

Συνεχίζοντας την πλεύση πρωτοπορίας και μετά την ολοκλήρωση εργασιών ανακαίνισης ύψους 1 δισ. δρχ., η εταιρία ΑΚΤΗ ΗΛΙΟΥ ΑΕ που έχει την εκμετάλλευση<...> του ξενοδοχείου Sun Beach<.> στην Αγία Τριάδα Θεσσαλονίκης πιστοποιήθηκε με ISO<.> 9002.

Αποσκοπώντας στη συνεχή αναβάθμιση υπηρεσιών προς τους πελάτες του το Sun Beach πιστοποιήθηκε από την Lloyd's Register Quality Assurance τόσο για την παροχή υπηρεσιών ξενοδοχείου όσο και για την μαζική εστίαση, διεξαγωγή συνεδρίων και δεξιώσεων.

Το ξενοδοχείο, δυναμικότητας 238 κλινών, διαθέτει 124 δωμάτια και σουίτες, εστιατόριο, bar, ταβέρνα, πισίνα, αίθουσες δεξιώσεων και 2 συνεδριακούς χώρους. Χτισμένο σε ειδυλλιακή τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα, λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, πολύ κοντά στο αεροδρόμιο και το καζίνο σε συνδυασμό με την εξαιρετική παροχή υπηρεσιών αποτελεί μοναδική επιλογή για business και pleasure για όσους θέλουν να επισκεφθούν την Θεσσαλονίκη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024