Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗλεκτρονική ταρίφα σε περιβάλλον windows από την B&A

Ηλεκτρονική ταρίφα σε περιβάλλον windows από την B&A

Μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της Ηλεκτρονικής Ταρίφας στην αγορά των ταξιδιωτικών γραφείων και των αεροπορικών εταιριών, η εταιρία B&A αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία της νέας έκδοσης του […]

Μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της Ηλεκτρονικής Ταρίφας στην αγορά των ταξιδιωτικών γραφείων και των αεροπορικών εταιριών, η εταιρία<...> B&A<.> αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία της νέας έκδοσης του προγράμματος της σε περιβάλλον windows.

Στη νέα έκδοση αυτή η B&A προσπάθησε να εκμεταλλευθεί τις δυνατότητες του συστήματος κρατήσεων (CRS) που έχει ο κάθε πράκτορας.

Έτσι ο χρήστης θα μπορεί όχι μόνο να συμβουλεύεται την Ηλεκτρονική Ταρίφα για όλες τις νέτες τιμές των αεροπορικών εταιριών, αλλά ταυτόχρονα θα μπορεί να βλέπει και τη διαθεσιμότητα των θέσεων (availability) αυτόματα μέσα από αυτήν.

Πρόσθετα παρέχεται η δυνατότητα της κράτησης στο CRS αυτόματα μέσα από την Ηλεκτρονική Ταρίφα, προσθέτοντας στα remarks του itinerary όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες, όπως nett τιμή, NR code, κλπ., προκειμένου ο χρήστης να βοηθηθεί αργότερα στη σωστή έκδοση των εισιτηρίων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024