Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ ηλεκτρονική ταρίφα της B&A στην Ιορδανία

Η ηλεκτρονική ταρίφα της B&A στην Ιορδανία

Μετά από την επιτυχία της Ηλεκτρονικής της Ταρίφας στην Ελλάδα και στην Κύπρο, η B&A στοχεύει πλέον και στην αγορά της Μέσης Ανατολής. Με γνώμονα την πρόθεση της επέκτασης των […]

Μετά από την επιτυχία της Ηλεκτρονικής της Ταρίφας στην Ελλάδα και στην Κύπρο, η B&A<.> στοχεύει πλέον και στην αγορά της Μέσης Ανατολής<...>.

Με γνώμονα την πρόθεση της επέκτασης των δραστηριοτήτων της και εκτός Ελλάδας, η B&A σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο tour operator της Ιορδανίας, διοργάνωσε πρόσφατα μία παρουσίαση των προϊόντων της στο Grand Hyatt Amman, όπου παραβρέθηκαν αεροπορικές εταιρίες, συστήματα κρατήσεων θέσεων καθώς και οι μεγαλύτεροι και σημαντικότεροι πράκτορες της Ιορδανίας.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρίας η Ηλεκτρονική Ταρίφα έτυχε καθολικής αποδοχής από την τοπική αγορά της Ιορδανίας. Ο τελικός στόχος της B&A είναι να συνεχίσει σε συνεργασία με μία τοπική εταιρία για την δημιουργία εταιρίας, η οποία θα είναι το εφαλτήριο για την διείσδυση της στην ευρύτερη αγορά της Μέσης Ανατολής.

Υπενθυμίζουμε ότι από τον περασμένο Μάρτιο η B&A υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για την Ηλεκτρονική Ταρίφα με την εταιρία ZENON NDC, θυγατρική της Cyprus Airways, η οποία αντιπροσωπεύει το σύστημα κρατήσεων θέσεων SABRE στην Κύπρο. Με τη συμφωνία αυτή, όλοι οι πράκτορες-πελάτες του ZENON, περίπου τριακόσιοι πενήντα, θα χρησιμοποιούν την Ηλεκτρονική Ταρίφα ως το μοναδικό "εργαλείο" μέσω του οποίου θα ενημερώνονται για τις τιμές των αεροπορικών εταιριών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024