Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΜακροπρόθεσμη συμφωνία της Galileo με την Galileo Hellas S.A.

Μακροπρόθεσμη συμφωνία της Galileo με την Galileo Hellas S.A.

Την μακροπρόθεσμη συμφωνία διανομής της με την Galileo Hellas S.A., θυγατρική εταιρία τoυ ομίλου της Ολυμπιακής Αεροπορίας, ανανέωσε χτες η Galileo, εταιρία της Travelport, με στόχο τη διανομήτου συστήματος κρατήσεων […]

Την μακροπρόθεσμη συμφωνία διανομής της με την Galileo Hellas S.A., θυγατρική εταιρία τoυ ομίλου της Ολυμπιακής Αεροπορίας, ανανέωσε χτες η Galileo, εταιρία της Travelport, με στόχο τη διανομή<...>του συστήματος κρατήσεων Galileo στην ελληνική και κυπριακή αγορά. Επισημαίνεται ότι η νέα συμφωνία αποτελεί επέκταση της υφιστάμενης σχέσης με την Galileo Hellas ως διανομέα του Galileo σε αυτές τις αγορές.

Ο κ. Bryan Conway, Γενικός Διευθυντής του Galileo στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, ανέφερε σχετικά: “Είμαι ευχαριστημένος που μπορέσαμε να ανανεώσουμε τη συνεργασίας μας με την Galileo Hellas. Το Galileo έχει υπάρξει το σύστημα επιλογής για Έλληνες και Κύπριους επαγγελματίες του ταξιδιωτικού χώρου για πολλά έτη και τα νέα είναι ευχάριστα για αμφότερα τα συμβαλλόμενα μέρη, καθώς επίσης και για τους πελάτες μας που θα συνεχίσουν να ωφελούνται από τα πρωτοποριακά προϊόντα με σκοπό να τους βοηθήσουν να διαχειριστούν τη λειτουργία των ταξιδιωτικών επιχειρήσεών τους αποτελεσματικότερα. Δεδομένου ότι η ελληνική κυβέρνηση εξετάζει αυτήν την περίοδο την πιθανή ιδιωτικοποίηση της Galileo Hellas στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της Ολυμπιακής Αεροπορίας, είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε στενά μαζί τους αλλά και με οποιονδήποτε νέο ιδιοκτήτη, ώστε να συνεχίσουμε τη διανομή του συστήματος Galileo στην αγορά”.

Από την πλευρά του, ο κ. Ιωάννης Σακελλίων, Διευθύνων Σύμβουλος της Galileo Hellas σχολίασε:

“Είμαι χαρούμενος που ανανεώσαμε την σύμβαση διανομής με το Galileo” σχολίασε από την πλευρά της Galileo Hellas ο Διευθύνων Σύμβουλος της, κ. Ιωάννης Σακελλίων, προσθέτοντας: “Από την ίδρυση της Galileo Hellas το 1991, φτάσαμε στην κορυφή της ταξιδιωτικής αγοράς. Το όραμα μας είναι να τοποθετήσουμε και πάλι την εταιρία σε ηγετική θέση στην αγορά παρέχοντας προϊόντα πρωτοποριακής τεχνολογίας, καινοτόμα εργαλεία και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην Ελλάδα και την Κύπρο”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024