Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤα easyEverything του Στέλιου στην Ελλάδα

Τα easyEverything του Στέλιου στην Ελλάδα

Η easyEverything, η αλυσίδα των μεγαλύτερων Internet Cafe του κόσμου, υπέγραψε συμφωνία franchising με τον όμιλο εταιριών Γερμανός. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας η ‘Γερμανός’ απέκτησε το αποκλειστικό δικαίωμα […]

Η easyEverything<.>, η αλυσίδα των μεγαλύτερων Internet Cafe του κόσμου, υπέγραψε συμφωνία franchising με τον όμιλο εταιριών<...> Γερμανός. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας η 'Γερμανός' απέκτησε το αποκλειστικό δικαίωμα της δημιουργίας καταστημάτων easyEverything, στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία, την Ουγγαρία, την Ρουμανία και τη Γιουγκοσλαβία.

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε εχθές στην 'Αίγλη' ο κ. Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής και πρόεδρος του easyGroup όπου ανήκει και η easyEverything, παρουσίασε τον τρόπο λειτουργίας και την φιλοσοφία των easyEverything. Σύμφωνα με τον κ. Χατζηιωάννου, τα easyEverything έχουν μεγάλη ανταπόκριση στους ταξιδιώτες και στους επαγγελματίες οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των easyEverything ως εν δυνάμει γραφείο τους.

Τα δύο πρώτα καταστήματα θα γίνουν στην Αθήνα (Ομόνοια ή Σύνταγμα) και τη Βουδαπέστη το δεύτερο μισό της φετινής χρονιάς με ύψος επένδυσης τα 500 εκατ. δρχ. Το συνολικό ύψος της επένδυσης για την εταιρία Γερμανός αναμένεται να φτάσει τα 2 δισ. δρχ.

Η easyEverything λειτουργεί ήδη 20 Internet Cafe σε διάφορες χώρες της Δυτικής Ευρώπης και ένα κατάστημα στην Νέα Υόρκη, με συνολικό αριθμό επισκεπτών πάνω από 2 εκατ. τον μήνα.

Όπως ανέφερε ο κ. Χατζηιωάννου η κίνηση αυτή κρίθηκε απαραίτητη για την γρήγορη ανάπτυξη της εταιρίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Να σημειωθεί ότι η συμφωνία franchising με τον όμιλο Γερμανός είναι η πρώτη που γίνεται.

Για την επιλογή αυτή ο κ. Χατζηιωάννου δήλωσε ότι: "Ο όμιλος εταιριών Γερμανός έχει τη γνώση και την εμπειρία στην κάλυψη των αναγκών του τελικού καταναλωτή σε ότι έχει να κάνει με την τεχνολογία, καθώς επίσης και την εμπειρία στην ανάπτυξη δικτύων καταστημάτων στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια. Είμαι σίγουρος ότι μαζί θα κάνουμε τα easyEverything τεράστια επιτυχία σε αυτόν το γεωγραφικό χώρο. Η ανάγξη για πρόσβαση στο Internet είναι πλέον καθημερινή πραγματικότητα σε όλες αυτές τις χώρες και η easyEverything δίνει τη δυνατότητα σε όλους να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, με τα καλύτερα μηχανήματα και τη μεγαλύτερη ταχύτητα πρόσβασης, στη φθηνότερη τιμή!"

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024