Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαHellas Flying Dolphins Α.Ν.Ε: Απάντηση στο θέμα παραίτησης του Γ. Πατακού

Hellas Flying Dolphins Α.Ν.Ε: Απάντηση στο θέμα παραίτησης του Γ. Πατακού

Απάντηση σε δημοσιεύματα του Τύπου των τελευταίων ημερών που φέρουν τον κ. Γιώργο Πατακό να προτίθεται να παραιτηθεί του αξιώματος του Διευθύνοντος Συμβούλου της Hellas Flying Dolphins Α.Ν.Ε. έδωσε η […]

Απάντηση σε δημοσιεύματα του Τύπου των τελευταίων ημερών που φέρουν τον κ. Γιώργο Πατακό να προτίθεται να παραιτηθεί του αξιώματος του Διευθύνοντος Συμβούλου της Hellas Flying Dolphins Α.Ν.Ε. έδωσε η εταιρία με επιστολή της στον Τύπο.

Συγκεκριμένα, η HFD<.> αναφέρει στην επιστολή της ότι τα γεγονότα έχουν ως εξής:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας κατά την συνεδρίασή του της 12ης Αυγούστου 2002, αποφάσισε ομόφωνα να απαλλάξει τον κ. Γιώργο Πατακό από τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου, αξίωμα που του είχε αναθέσει με παλαιότερη απόφασή του.

Ο κ. Γιώργος Πατακός από την 12η Αυγούστου 2002 έπαυσε να είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας. Ταυτόχρονα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας στην ίδια συνεδρίασή του, αποφάσισε την καταγγελία της Σύμβασης εργασίας του κ. Γιώργου Πατακού, η οποία δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί, εξαιτίας του γεγονότος ότι ο κ. Γιώργος Πατακός κάνει από την 12η Αυγούστου 2002, χρήση της ετήσιας αδείας του”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024