Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑλλαγές στην εταιρική εικόνα της Hellas Flying Dolphins

Αλλαγές στην εταιρική εικόνα της Hellas Flying Dolphins

Την περασμένη Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στην εκδήλωση της κοπής πίττας της Hellas Flying Dolphins, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ανακοίνωσε την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για την αλλαγή των εμπορικών […]

Την περασμένη Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στην εκδήλωση της κοπής πίττας της Hellas Flying Dolphins, ο Διευθύνων<...> Σύμβουλος της εταιρίας ανακοίνωσε την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για την αλλαγή των εμπορικών σημάτων της HFD.

Το νέο εμπορικό όνομα/σήμα της εταιρίας (brand name) είναι Hellenic Seaways το οποίο αντικαθιστά τα μέχρι σήμερα εμπορικά σήματα “Hellas Flying Dolphins, Hellas Ferries και Saronikos Ferries”.

Τα βασικά χρώματα της νέας εμπορικής επωνυμίας είναι το βαθύ μπλε, το λευκό και το κόκκινο, ενώ το σινιάλο της τσιμινιέρας των πλοίων θα είναι τρία δελφίνια.

Η αλλαγή των εμπορικών σημάτων σηματοδοτεί την νέα πορεία ανάπτυξης της εταιρίας με την αγορά και ναυπήγηση νέων πλοίων, και την επέκταση των γραμμών δρομολόγησης των πλοίων της και σε άλλους από τους μέχρι τώρα προορισμούς δρομολόγησης τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024