Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΔύο νέα πλοία από την Hellas Flying Dolphins

Δύο νέα πλοία από την Hellas Flying Dolphins

Στα πλαίσια υλοποίησης του επενδυτικού της σχεδίου, που στοχεύει στην ριζική ανανέωση του στόλου της, η Hellas Flying Dolphins Α.Ν.Ε. ανακοίνωσε την αγορά δύο επιβατηγών ταχυπλόων νέας τεχνολογίας τύπου catamaran, […]

Στα πλαίσια υλοποίησης του επενδυτικού της σχεδίου, που στοχεύει στην ριζική ανανέωση του στόλου της<...>, η Hellas Flying Dolphins Α.Ν.Ε. ανακοίνωσε την αγορά δύο επιβατηγών ταχυπλόων νέας τεχνολογίας τύπου catamaran, των Flyingcat 5 και Flyingcat 6.

Τα δύο πλοία πρόκειται να παραληφθούν από την εταιρία εντός του Οκτωβρίου 2004 και να δρομολογηθούν από την 1η Ιανουαρίου 2005 στα πλαίσια της τακτικής δρομολόγησης των πλοίων της εταιρίας για την περίοδο 2004-2005.

Τα δύο αυτά πλοία πρόκειται το 2005 να δραστηριοποιηθούν στις Βόρειες Σποράδες, συνδέοντας τα νησιά Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο με τα λιμάνια του Βόλου και του Αγίου Κωνσταντίνου.

Με την δρομολόγηση των Flyingcat 5 και Flyingcat 6 θα αντικατασταθούν έξι υδροπτέρυγα παλαιάς τεχνολογίας, επιτυγχάνοντας ουσιαστική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό.

Επίσης, οι επιχειρησιακές ικανότητες των Flyingcat 5 και 6, θα τους επιτρέπουν να εκτελούν πλόες σε συνθήκες θαλάσσης, στις οποίες μέχρι τώρα ίσχυε απαγορευτικό απόπλου για τα υδροπτέρυγα. Αυτό αναμένεται να έχει σαν αποτέλεσμα την καλύτερη δρομολογιακή εξυπηρέτηση των νησιών κυρίως την χειμερινή περίοδο.

Τέλος να τονιστεί ότι η εταιρία εξυπηρετεί και τη γραμμή Βόλου με το ΕΓ/ΟΓ «Εξπρές Χαρούλα», ενώ σχεδιάζει και την δρομολόγηση άλλου Flyingcat, το οποίο θα συνδέει και το καλοκαίρι του 2005 την Θεσσαλονίκη και τον Aγιο Κωνσταντίνο με τις Β. Σποράδες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024