Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΜετοχές της HFD απέκτησε ο πρόεδρος των Επιχειρήσεων Αττικής

Μετοχές της HFD απέκτησε ο πρόεδρος των Επιχειρήσεων Αττικής

Ο πρόεδρος των Επιχειρήσεων Αττικής Περικλής Παναγόπουλος πρόσφατα απέκτησε περισσότερο από 10% των μετοχών της Hellas Flying Dolphins, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας `Ναυτεμπορική`. Το πακέτο των μετοχών, αναφέρει το […]

Ο πρόεδρος των Επιχειρήσεων Αττικής Περικλής Παναγόπουλος πρόσφατα απέκτησε περισσότερο από<...> 10% των μετοχών της Hellas Flying Dolphins, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας `Ναυτεμπορική`.

Το πακέτο των μετοχών, αναφέρει το δημοσίευμα αποκτήθηκε υπό την αίρεση ότι ως τις 16 Αυγούστου ο γνωστός μεγαλοεπιχειρηματίας θα έχει καταφέρει να αποκτήσει και άλλα μετοχικά πακέτα ώστε να ελέγχει την HFD. Τις μετοχές πούλησε ένας από τους τρεις μεγαλομέτοχους της HFD, ο οποίος ήταν από εκείνους που είχαν αντιδράσει σφόδρα όταν, πριν από χρόνια, η εταιρεία άλλαξε όνομα.

Η είσοδος του Περικλή Παναγόπουλου στην HFD με το ποσοστό αυτό θα αποτελέσει την αφορμή για αλυσιδωτές εξελίξεις στον χώρο της ακτοπλοΐας, τονίζει το δημοσίευμα. Οι ΕΠΑΤ οι οποίες μέσω της Blue Star Ferries πρωταγωνιστούν στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, μετατρέπονται σε συγκοινωνούν δοχείο με την HFD, που είναι ανταγωνίστρια εταιρεία στο Κεντρικό Αιγαίο.

Η συγκέντρωση, έστω και υπό αίρεση, του 10% των μετοχών της HFD στα χέρια του Περ. Παναγόπουλου, τον φέρνουν ως ρυθμιστή της εύθραυστης ισορροπίας που υπάρχει στην Hellas Flying Dolphins, αφού το δ.σ. είναι μοιρασμένο, επακριβώς στα δύο, με τις Μινωικές να ελέγχουν έξι μέλη και τους “ανεξάρτητους” μετόχους με τους θεσμικούς άλλα έξι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024