Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΤο 5% ΕΠ.ΑΤ. και Στρίντζη αγόρασε η εταιρία Mitica

Το 5% ΕΠ.ΑΤ. και Στρίντζη αγόρασε η εταιρία Mitica

Το 5% των μετοχών τόσο των Επιχειρήσεων Αττικής (ΕΠ.ΑΤ.), όσο και των Γραμμών Στρίντζη αγόρασε η κυπριακή εταιρία συμμετοχών Mitica, συμφερόντων του επενδυτή κ. Iω. Tζιβέλη, σύμφωνα με δημοσιεύματα του […]

Το 5% των μετοχών τόσο των Επιχειρήσεων Αττικής (ΕΠ.ΑΤ.), όσο και των Γραμμών Στρίντζη αγόρασε<...> η κυπριακή εταιρία συμμετοχών Mitica, συμφερόντων του επενδυτή κ. Iω. Tζιβέλη, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου.

Όπως δήλωσε ο κ. Περικλής Παναγόπουλος, οι μετοχές αγοράσθηκαν σταδιακά μέσω αγορών από το X.A., και δεν προήλθαν από τα μετοχικά χαρτοφυλάκια της οικογένειας Παναγόπουλου. Από τον όμιλο ΕΠ.ΑΤ. εκτιμούν ότι η εταιρία αγόρασε πάνω από 10 εκατ. μετοχές με τίμημα που ξεπερνά τα 22 εκατ. ευρώ. Επίσης, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα άλλο ένα 5% του Ομίλου έχουν και άλλοι θεσμικοί επενδυτές, κυρίως τράπεζες σε διαφορετικούς λογαριασμούς.

Τέλος, ο κ. Γερ. Στρίντζης δήλωσε ότι είναι πολύ σπουδαίο το γεγονός ότι ένας επενδυτής αγοράζει μετοχές της εταιρίας του και στόχος θα είναι «να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη του».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024