Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈκδηλο κινεζικό ενδιαφέρον για την τελική υπογραφή της διμερούς τουριστικής συμφωνίας Ελλάδας – Κίνας

Έκδηλο κινεζικό ενδιαφέρον για την τελική υπογραφή της διμερούς τουριστικής συμφωνίας Ελλάδας – Κίνας

Τον πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Γιάννη Πατέλλη επεσκέφθη εχθές ο νέος Πρέσβης της Κίνας στη χώρα μας κ. Tang Zhenqi. Ως γνωστόν, μετά τις συνομιλίες του υπουργού Ανάπτυξης κ. Τσοχατζόπουλου […]

Τον πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Γιάννη Πατέλλη επεσκέφθη εχθές ο νέος Πρέσβης της Κίνας στη χώρα μας κ. Tang Zhenqi<...>. Ως γνωστόν, μετά τις συνομιλίες του υπουργού Ανάπτυξης κ. Τσοχατζόπουλου κατά την επίσκεψη του πρώτου Αναπληρωτή Πρωθυπουργού της Κίνας κ. Li Lanqing και την επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Σημίτη, προχώρησαν οι συνομιλίες για την τελική υπογραφή της διμερούς τουριστικής συμφωνίας μεταξύ των δύο κρατών. Η ολοκλήρωση της συμφωνίας Κίνας-Ελλάδας για την αναγνώριση της χώρας σαν τουριστικός προορισμός προωθείται από το ΥΠΕΞ σε συνεργασία με τον υφυπουργό κ. Γεωργακόπουλο.

Ο ΕΟΤ στα πλαίσια της προετοιμασίας της χώρας, και για να είναι καθ΄ όλα έτοιμη, προχώρησε στην έκδοση λευκώματος και οδηγού στα Κινέζικα και προετοιμάζει μία σχετικά μεγάλη παρουσία την επόμενη τουριστική έκθεση της Σαγκάης (14-17/11/2002), διενεργεί ενημερωτικά σεμινάρια κλπ.

Ήδη στα πλαίσια της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων 2008 στο Πεκίνο, πολλές αντιπροσωπείες της Κίνας επισκέπτονται τη χώρα για τις οποίες ο ΕΟΤ θα παρέχει υπηρεσίες στον τομέα των δημοσίων σχέσεων. Ο νέος Πρέσβης της Κίνας τόνισε την σταθερή επιθυμία της χώρας του για τουριστική συνεργασία και συζήτησε με τον κ. Πατέλλη περαιτέρω πεδία ανάπτυξης της τουριστικής συνεργασίας και ανταλλαγής επισκέψεων ενδιαφερομένων Tour Operators και αποστολών και από τις δύο χώρες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024