Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΝέο κρουαζιερόπλοιο θα πλέει στις ελληνικές θάλασσες

Νέο κρουαζιερόπλοιο θα πλέει στις ελληνικές θάλασσες

Από το Μάιο του 2002, μια νέα κρουαζιέρα σχεδιάστηκε και θα πλέει στις ελληνικές και όχι μόνο θάλασσες. Η κρουαζιέρα θα πραγματοποιείται από το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο ‘Αρίων’ και θα διαρκεί […]

Από το Μάιο του 2002, μια νέα κρουαζιέρα σχεδιάστηκε και θα πλέει στις ελληνικές και όχι μόνο θάλασσες<...>. Η κρουαζιέρα θα πραγματοποιείται από το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο 'Αρίων<.>' και θα διαρκεί μια εβδομάδα.

Το κρουαζιερόπλοιο θα ξεκινάει από τον Πειραιά, θα επισκέπτεται τη Σμύρνη, την Κωνσταντινούπολη, τη Σαμοθράκη, τη Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, τη Σαντορίνη, και τη Μύκονο. Το 'Αρίων' έχει χωρητικότητα 170 καμπίνες, μεγάλο εστιατόριο, ιδανικό θέατρο για την βραδινή ψυχαγωγία, μπαρ, βεράντες, αίθουσα παιχνιδιών, κινηματογράφο κτλ.

Ένα σημαντικό σημείο είναι ότι το 'Άρίων' προσφέρει στους 340 επιβάτες του άνεση και προσωπική περιποίηση, κάτι που δύσκολα υπάρχει στα σημερινά μεγαθήρια των 1.000 και πλέον επιβατών. Το σκάφος ανήκει στην εταιρία Classic International Cruises<.> / Arcalia Shipping που εδρεύει στη Λισσαβόνα και έχει αγοραστεί από τον Μάρτιο του 1999. Η ανασκευή του στοίχισε 15 εκατ. δολάρια. Η ασφάλεια του πλοίου και των επιβατών αποτελεί πρωταρχικό παράγοντα για την επιτυχή οργάνωση και εκτέλεση κρουαζιερών. Ο 'Αρίων' έχει μέγιστο βαθμό θαλάσσιας ασφάλειας, σύμφωνα με τα πλέον μοντέρνα διεθνή κριτήρια.

Το πρωτότυπο δρομολόγιο που θα ακολουθεί στην επταήμερη κρουαζιέρα του το σκάφος σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρία θα αποτελέσει πόλο έλξης τόσο για την ελληνική, όσο και για την ξένη αγορά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024