Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕυαισθητοποιείται περιβαλλοντικά το Ξενοδοχείο Arion

Ευαισθητοποιείται περιβαλλοντικά το Ξενοδοχείο Arion

Το Ξενοδοχείο Arion του συγκροτήματος Astir Palace συμμετέχει στην παγκόσμια κινητοποίηση για την ευαισθητοποίηση σχετικά με το global warming και την αλλαγή του κλίματος. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 28 Μαρτίου 2009 […]

Το Ξενοδοχείο Arion του συγκροτήματος Astir Palace συμμετέχει στην παγκόσμια κινητοποίηση για την ευαισθητοποίηση<...> σχετικά με το global warming και την αλλαγή του κλίματος.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 28 Μαρτίου 2009 το Ξενοδοχείο Arion, A Luxury Collection Resort & Spa θα συμμετάσχει στο «2009 Earth Hour» σβήνοντας και χαμηλώνοντας τα φώτα του στις 20.30 για μία ώρα και στέλνοντας έτσι ένα ηχηρό μήνυμα σχετικά με την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Όλα τα ξενοδοχεία της Starwood θα στηρίξουν αυτή τη σημαντική προσπάθεια με διάφορες δραστηριότητες ανά τον κόσμο.

Το Ξενοδοχείο Arion συμμετέχει σε αυτή την κινητοποίηση και προβαίνει σε συγκεκριμένες ενέργειες, έχοντας πάντα υπόψη την ασφάλεια των πελατών του. Έτσι, στις 20:30 και για μία ώρα, θα σβήσει τον εξωτερικό φωτισμό του κτιρίου και των γειτονικών bungalows, όπως και τα φώτα από το εστιατόριο Grill Room, όπου θα υπάρχουν μόνο αναμμένα κεριά προσφέροντας τη δυνατότητα στους πελάτες να απολαύσουν ένα ρομαντικό δείπνο, σε μια ιδιαίτερη στιγμή, ενώ παράλληλα θα χαμηλώσει τον φωτισμό στους κοινόχρηστους χώρους και στο χώρο του Alia bar. Οι πελάτες θα ενημερωθούν για τις παραπάνω ενέργειες τόσο με την άφιξή του στο ξενοδοχείο, όσο και με ενημερωτική επιστολή στα δωμάτια τους, με μήνυμα στις τηλεοράσεις των δωματίων τους καθώς και με διαφημιστικά – ενημερωτικά έντυπα αναρτημένα στους κοινόχρηστους χώρους για την περιβαλλοντική αυτή ευαισθητοποίηση. Ακόμα για τη συγκεκριμένη μέρα στο σαλόνι του Alia θα προσφέρεται ειδικό μενού φτιαγμένο από αγνές φυτικά υλικά, ενώ οι πελάτες θα μπουν να δοκιμάσουν μοναδικά «οικολογικά» κοκτέιλ. Τέλος η Διοίκηση του ξενοδοχείου θα ενθαρρύνει το προσωπικό του να συμμετάσχει σε αυτή την τόσο ευαισθητοποιημένη πράξη, κλείνοντας ο καθένας τα φώτα στο σπίτι του, καθώς επίσης και να προσέλθουν στο χώρο εργασίας τους με το υπηρεσιακό λεωφορείο και όχι με τα ιδιωτικά τους οχήματα. Επίσης, καθ’ όλη την εβδομάδα από 23 έως 28 Μαρτίου το προσωπικό θα ενθαρρυνθεί να μην χρησιμοποιεί καθόλου χάρτινη ύλη για την διεκπεραίωση της δουλειάς του.

Δεδομένου ότι το global warming και η επικείμενη αλλαγή του κλίματος είναι από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τη σύγχρονη κοινωνία, έχει γίνει σαφές ότι ο τρόπος που βλέπουμε την επιχείρησή μας πρέπει να αλλάξει και να εφαρμόσουμε ένα νέο και πιο «πράσινο» τρόπο σκέψης. Το κλειδί για αυτήν την αλλαγή είναι η μείωση των εκπομπών του CO2 παγκοσμίως, και όπως όλες οι επιχειρήσεις έτσι και η Starwood παίζει έναν κρίσιμο ρόλο ως ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια εταιρεία ξενοδοχείων σε όλη την υδρόγειο. Οι πελάτες μας ευαισθητοποιούνται όλο και περισσότερο με το περιβάλλον, και αναμένουν τη δημόσια επιβεβαίωση της υποχρέωσης της Starwood μέσω δραστηριοτήτων όπως το Earth Hour.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024