Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέος γενικός διευθυντής στην Astir Palace
Μετατέθηκε από το Sheraton La Caleta της Τενερίφης

Νέος γενικός διευθυντής στην Astir Palace

Ο Γκρέγκορι ντε Κλερκ είναι ο νέος γενικός διευθυντής του Συγκροτήματος Astir Palace, έχοντας την ευθύνη για τη διοίκηση των ξενοδοχείων the Westin Athens και Arion, a Luxury Collection Resort […]

Ο Γκρέγκορι ντε Κλερκ είναι ο νέος γενικός διευθυντής του Συγκροτήματος Astir Palace, έχοντας την ευθύνη για τη διοίκηση των ξενοδοχείων the Westin Athens και Arion, a Luxury Collection Resort & Spa,<...> καθώς και του αναμενόμενου σύντομα να ανοίξει W Athens.

Ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα στο Astir Palace όπου μετατέθηκε από το Sheraton La Caleta, Τενερίφη, Κανάρια Νησιά Ισπανίας όπου κατείχε από τον Ιανουάριο 2006 τη θέση του γενικού διευθυντή. Νωρίτερα απασχολήθηκε ως Executive Assistant Manager στο Park Lane Hotel, Piccadilly στο Λονδίνο και πιο πριν στην Ολλανδία όπου εργάσθηκε ως Περιφερειακός Διευθυντής Six Sigma.

O Γκρέγκορι ντε Κλερκ έχει μεγάλη διεθνή εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα και φέρνει μαζί του ως εχέγγυο την εξαιρετική δουλειά που επιτέλεσε στο προηγούμενο ξενοδοχείο, του οποίου είχε τη Γενική Διεύθυνση, το Sheraton La Caleta, το όποίο ανήκει στα κορυφαία 5 αστέρων ξενοδοχεία στην Τενερίφη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024