Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΣε περιορισμό έξι κρούσματα σε κρουαζιερόπλοιο στον Πειραιά
Σε περιορισμό έξι επιβαίνοντες του Navigator of the Seas

Σε περιορισμό έξι κρούσματα σε κρουαζιερόπλοιο στον Πειραιά

Tρία μέλη του πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου Navigator of the Seas βρέθηκαν θετικά στον ιό της γρίπης τύπου Α και τρία άλλα άτομα του άμεσου περιβάλλοντός τους. Και οι έξι είναι […]

Tρία μέλη του πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου Navigator of the Seas βρέθηκαν θετικά στον ιό της γρίπης τύπου Α και τρία άλλα άτομα του άμεσου<...> περιβάλλοντός τους. Και οι έξι είναι σχετικά καλά στην υγεία τους και λαμβάνουν θεραπευτική αγωγή.

Κανονικά έγινε η αποβίβαση των υπολοίπων επιβατών και μελών του πληρώματος, καθώς κλιμάκιο της Νομαρχίας Πειραιά, αφού ήλεγξε όλες τις διαδικασίες, έλαβε από τον αξιωματικό γιατρό και τον πλοίαρχο του πλοίου έγγραφες διαβεβαιώσεις ότι ουδείς άλλος επιβάτης, αλλά και μέλος πληρώματος έχει παρουσιάσει τα συμπτώματα της νόσου και ότι δεν χρειάζονται ιατρική ή νοσοκομειακή συνδρομή.

Σε δηλώσεις του ο νομάρχης Πειραιά, κ. Γιάννης Μίχας, τόνισε ότι “και σε αυτή, την τρίτη κατά σειρά από τα τέλη Ιουλίου περίπτωση άφιξης κρουαζιερόπλοιου στον Πειραιά με ύποπτα κρούσματα της νέας γρίπης, η κινητοποίησή μας υπήρξε άμεση, αποδεικνύοντας το υψηλό βαθμό ετοιμότητας και εγρήγορσης των υπηρεσιών μας. Προχωρήσαμε σε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες που αφορούν στην αντιμετώπιση κρουσμάτων σε πλοία και αφού πρώτα επικοινωνήσαμε με το ΚΕΕΛΠΝΟ θέσαμε σε περιορισμό τα ύποπτα κρούσματα και επιτρέψαμε την αποβίβαση στους επιβάτες και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος”.

Το κρουαζιερόπλοιο κατέπλευσε νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, προερχόμενο από λιμάνι της Ιταλίας. Έχει 3.658 επιβάτες και 1.227 ναυτικούς ως πλήρωμα. Επόμενος σταθμός του είναι το λιμάνι Κουσάντασι της Τουρκίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024