Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΗ Celebrity Cruises παρουσιάζει το Celebrity iLounge
Σύγχρονος χώρος όπου οι επιβάτες θα κοινωνικοποιούνται

Η Celebrity Cruises παρουσιάζει το Celebrity iLounge

Η Celebrity Cruises ανακοινώνει τα σχέδιά της για τη δημιουργία νέων χώρων, των οποίων ο σχεδιασμός, τα προϊόντα και το πρόγραμμα ψυχαγωγίας είναι σίγουρο πως θα προσελκύσουν τους σημερινούς ταξιδιώτες. […]

Η Celebrity Cruises ανακοινώνει τα σχέδιά της για τη δημιουργία νέων χώρων, των οποίων ο σχεδιασμός, τα προϊόντα και το πρόγραμμα ψυχαγωγίας είναι<...> σίγουρο πως θα προσελκύσουν τους σημερινούς ταξιδιώτες. Όταν το “Celebrity Eclipse”, το τρίτο κατά σειρά κρουαζιερόπλοιο της Celebrity Cruises στην κατηγορία Solstice, ξεκινήσει τη λειτουργία του τον προσεχή Απρίλιο θα καταπλήξει ευχάριστα όλους τους επιβάτες με το πρώτο “Celebrity iLounge”. Έχοντας σχεδιαστεί με σκοπό να προσφέρει ένα μοντέρνο περιβάλλον και χαλαρή ατμόσφαιρα, ο χώρος αυτός δημιουργήθηκε για να δίνει στους επιβάτες όλα όσα αυτοί επιθυμούν από ένα Internet cafe, δηλαδή εύκολη πρόσβαση στο Internet, εξειδικευμένα μαθήματα και δυνατότητα γνωριμίας με τα τελευταία, νέα τεχνολογικά προϊόντα.

Το Celebrity iLounge αποτελείται από τρία μέρη: μια σειρά από 26 σύγχρονους σταθμούς εργασίας, όπου οι επιβάτες μπορούν να ελέγχουν τα e-mail τους, να συνδέονται με τα social media ή να τυπώνουν την κάρτα επιβίβασής τους, ένα εμπορικό κατάστημα, όπου οι επιβάτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν και να δοκιμάσουν τα τελευταία MacBook, iPod και διάφορα αξεσουάρ και, τέλος, ένα κέντρο πληροφόρησης στο οποίο έμπειρο προσωπικό θα δίνει συμβουλές στους επιβάτες σχετικά με την χρήση των Mac ή του iPod.

“Το νέο Celebrity iLounge αποτελεί την άμεση ανάπτυξη της πλατφόρμας `Designed for you` και την συνέχιση της δέσμευσής μας να λάβουμε υπόψη την γνώμη των επιβατών μας και να τους προσφέρουμε εξειδικευμένες εμπειρίες και προγράμματα αναψυχής”, σχολίασε ο κ. Dan Hanrahan, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Celebrity Cruises. “Οι έρευνες μας έχουν δείξει ότι οι επιβάτες μας χρησιμοποιούν πολύ το Internet για να αναζητήσουν, να μάθουν και να έχουν επαφή με τους φίλους και γνωστούς τους, συνεπώς πιστεύουμε πως αυτός ο νέος χώρος πρόκειται να αποκτήσει φανατικούς επισκέπτες”.

Επιπλέον, με την ενίσχυση του προγράμματος “Discover” της σειράς “Celebrity Life”, η εταιρεία θα προσφέρει στους χώρους του Celebrity iLounge μια σειρά από μαθήματα, ειδικά σχεδιασμένα για τα ενδιαφέροντα των επιβατών. Μερικά από τα θέματα αφορούν την δημιουργία photo books, την επεξεργασία βίντεο και ταινιών και το web design, μέσα από προγράμματα όπως τα iPhoto, iMovie, iDVD και iWeb. Και ανεξάρτητα από το εάν οι επιβάτες είναι εξοικειωμένοι ή αρχάριοι στην χρήση προϊόντων Mac ή iPod, το εξειδικευμένο προσωπικό θα είναι πάντα στη διάθεση τους για να τους προσφέρει βοήθεια και περισσότερες από 125 ώρες εκπαίδευσης σε λειτουργικά συστήματα, εφαρμογές και διάφορα τεχνολογικά προϊόντα.

Το Celebrity iLounge, το οποίο θα βρίσκεται στο έκτο κατάστρωμα του Celebrity Eclipse, αποτελεί επίσης και το κατάλληλο περιβάλλον για τους επιβάτες που επιθυμούν να εμπλουτίσουν την συλλογή των gadget τους, καθώς η εταιρεία, όντας Επίσημος Αντιπρόσωπος της Apple εν πλώ, θα διαθέτει προς πώληση προϊόντα όπως iPod και MacBook, καθώς και τα βασικά τους αξεσουάρ.

Ο νέος χώρος θα περιληφθεί επίσης και στο “Celebrity Silhouette”, το οποίο θα καθελκυστεί το 2011, καθώς επίσης και στο πέμπτο κρουαζιερόπλοιο της κατηγορίας, που θα καθελκυστεί το 2012.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024