Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΝέες χώρες – υπερδυνάμεις στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη

Νέες χώρες – υπερδυνάμεις στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΛΟΝΔΙΝΟ – WTM 2005: Νέες υπερδυνάμεις στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη θεωρούνται πλέον οι χώρες Κίνα, Ινδία και Ρωσία, καθώς μελλοντικά θα γίνουν οι κύριες τουριστικές αγορές, σύμφωνα με έκθεση της World Travel Market

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΛΟΝΔΙΝΟ – WTM 2005: Νέες υπερδυνάμεις στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη θεωρούνται πλέον οι χώρες Κίνα, Ινδία και Ρωσία, καθώς μελλοντικά<...>θα γίνουν οι κύριες τουριστικές αγορές, σύμφωνα με έκθεση της World Travel Market.

Όπως σημειώθηκε από τον Chairman του Παγκοσμίου Συμβουλίου Τουρισμού και Ταξιδίων – WTTC, κ. Vincent Wolfington, κατά τη διάρκεια συζήτησης, “οι παραπάνω χώρες θα αλλάξουν το τωρινό τουριστικό τοπίο, στο οποίο μέχρι τώρα κυριαρχούν οι Η.Π.Α., η Ιαπωνία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Βρετανία και η Ισπανία”.

Ο πρόεδρος και CEO του Marriott International Lodging, κ. Ed Fuller, από την πλευρά του, χαρακτήρισε την Κίνα ως μια χώρα με “απίστευτα μεγάλη τουριστικά αγορά”, ενώ όπως ανέφερε “η Κίνα, η Ρωσία, όπως και οι άλλες νέες αγορές, θα προμηθεύσουν την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία με νέα πελατολόγια και οι κατασκευάστριες εταιρίες αεροσκαφών, Boeing και Airbus, θα δημιουργήσουν νέα, μεγαλύτερα αεροσκάφη για την κάλυψη των αναγκών ζήτησης”. “Όλα τα παραπάνω” κατέληξε “θα αυξήσουν τα ταξίδια των ανθρώπων παγκοσμίως, οι απαιτήσεις των οποίων θα αλλάξουν, καθώς θα ζητούν την πραγματοποίηση όλο και περισσότερων δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια των διακοπών τους”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024