Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΝομοθεσίαΚαλύτερη από πέρυσι η κατάσταση στις καντίνες των πλοίων

Καλύτερη από πέρυσι η κατάσταση στις καντίνες των πλοίων

Καλύτερη από πέρυσι χαρακτήρισε την κατάσταση με τις τιμές των προϊόντων στις καντίνες των πλοίων ο γενικός γραμματέας καταναλωτή, κ. Θανάσης Σκορδάς, έπειτα από επιθεώρηση στα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου…

Καλύτερη από πέρυσι χαρακτήρισε την κατάσταση με τις τιμές των προϊόντων στις καντίνες των πλοίων ο γενικός γραμματέας καταναλωτή, κ. Θανάσης Σκορδάς, έπειτα από επιθεώρηση στα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και της Ραφήνας.

Μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησε ο κ. Σκορδάς, σε καντίνες πλοίων για να διαπιστώσει κατά πόσο τηρούνται<...> οι αγορανομικές διατάξεις για τα διατιμημένα είδη ο κ. Σκορδάς δήλωσε: «οι έλεγχοι συνεχίζονται και εντατικοποιούνται σε συνεργασία με το λιμενικό», προσθέτοντας ότι, χωρίς να έχουν εξαλειφθεί τα προβλήματα, εντούτοις η κατάσταση μπορεί να χαρακτηριστεί καλύτερη από πέρυσι.

Πάντως, σύμφωνα με τις καταναλωτικές οργανώσεις, πυκνώνουν οι καταγγελίες των καταναλωτών, που αναφέρουν ότι μία με δύο ώρες μετά τον απόπλου, τα αποθέματα σε διατιμημένα είδη τείνουν να εξαντλούνται.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024