Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑίγυπτος: Τρεις Γερμανοί τουρίστες νεκροί σε τροχαίο

Αίγυπτος: Τρεις Γερμανοί τουρίστες νεκροί σε τροχαίο

Τρεις Γερμανοί τουρίστες σκοτώθηκαν χθες στην Αίγυπτο όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με φορτηγό τρένο κοντά στο θέρετρο Hurghada στην Ερυθρά Θάλασσα. Εκτός από τις δύο γυναίκες και τον έναν άνδρα που έχασαν τη ζωή τους, στο όχημα επέβαιναν επίσης άλλοι τρεις Γερμανοί τουρίστες και ένας Αιγύπτιος οδηγός, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο…

Τρεις Γερμανοί τουρίστες σκοτώθηκαν χθες στην Αίγυπτο όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε<...> με φορτηγό τρένο κοντά στο θέρετρο Hurghada στην Ερυθρά Θάλασσα. Εκτός από τις δύο γυναίκες και τον έναν άνδρα που έχασαν τη ζωή τους, στο όχημα επέβαιναν επίσης άλλοι τρεις Γερμανοί τουρίστες και ένας Αιγύπτιος οδηγός, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα, σημειώνουν τα ξένα ειδησεογραφικά δελτία.

Η ομάδα των τουριστών μετέβαινε στο Μάρσα Αλάμ, παραλιακό θέρετρο στη νότια Αίγυπτο. Τα τροχαία και τα σιδηροδρομικά δυστυχήματα που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στην Αίγυπτο έχουν προκαλέσει δημόσια κατακραυγή όσον αφορά τη μέριμνα της κυβέρνησης για την ασφάλεια των μεταφορών. Όπως είναι γνωστό, οι δρόμοι της Αιγύπτου συγκαταλέγονται μέσα στους χειρότερους και πιο χαοτικούς δρόμους παγκοσμίως, ενώ ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας πολύ συχνά δε λαμβάνεται υπόψην. Πέρσι, έγινε μια προσπάθεια από τη πλευρά της κυβέρνησης επιβάλοντας νέο κώδικα για την κυκλοφορία στις εθνικές οδούς χωρίς όμως να υπάρχει σημαντική βελτίωση.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Μεταφορών της χώρας, 6.000 άνθρωποι πεθαίνουν στην Αίγυπτο από τροχαία ατυχήματα και άλλες 30.000 τραυματίζονται, κυρίως λόγω της κακής συντήρησης των οχημάτων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024